İlgi: TOBB'nin 22.02.2021 tarihli ve 1734 sayılı yazısı

İlgide kayıtlı yazıda; Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Genel Müdürlüğünden alınan 15.02.2021 tarih ve 94300306 sayılı yazıya atfen, "Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı ve Tehlikeli Mal Taşımacılığı Sürücü Eğitim Yönetmeliği Taslağı" hakkında Türkiye Odalar ve Borslar Birliği'nin (TOBB) görüşlerinin talep edildiği bildirilmektedir.

Söz konusu taslak yönetmeliğe https://uhdgm.uab.gov.tr/taslaklar/ internet sitesinde Eğitim başlığı altından ulaşılabilmektedir.

Üyelerimizin yönetmelik taslağı hakkındaki görüşlerini TOBB'ye iletilmek üzere en geç 4 Mart 2021 tarihine kadar Odamıza (ab@itso.org.tr adresine) göndermeleri gerekmektedir.

İlgili üyelerimize duyurulur.

Yayınlanma Tarihi: 25-02-2021