Mustafa Kemal ATATÜRK
Mobilya Sektöründe Tasarım Hukuku Semineri

17 Mayıs 2024 Cuma günü saat 10.00’da Odamız Konferans Salonunda, mobilya sektöründe hukuki konuları anlamak ve uluslararası ticaret ile sürdürülebilirlik ilkelerini ele almak üzere Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Burcu İRGE ERDOĞAN ve Av. Doç. Dr. Pelin KARAASLAN’ın konuşmacı olarak yer alacağı “TASARIM HUKUKU” adlı önemli bir seminer gerçekleştirilecektir.

Seminer programının ilk bölümünde, Dr. Öğr. Üyesi Burcu İRGE ERDOĞAN tarafından Mobilya Sektöründe Uluslararası Ticaret Hukuku kapsamında uluslararası mobilya endüstrisinde ticaretin yasal boyutları, franchising sistemleri, rekabet hukuku ve sürdürülebilirlik raporlamasının önemi gibi konular ele alınacaktır.

İkinci bölümde ise, Mobilya Sektöründe Fikri Mülkiyet Hakları kapsamında Av. Doç. Dr. Pelin KARAASLAN ile fikri mülkiyet hakları çerçevesinde mobilyaların korunması, tescilsiz korumanın sağladığı haklar, iç mekân tasarımlarının korunması ve teknik özelliklere koruma sağlanması gibi konular detaylı bir şekilde incelenecektir.

Seminerde, mobilya sektöründe faaliyet gösterenler için sektördeki son gelişmeleri ve uluslararası ticaretin getirdiği yasal zorlukları tartışmak ve sürdürülebilirlik ilkelerini daha iyi anlamak için önemi bilgiler sunulacak olup, seminer sonunda katılımcıların konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.

Seminere katılmak isteyenlerin en geç 15.04.2024 Çarşamba günü saat 17:00’ye kadar kayıt yaptırması gerekmektedir.

Tarih : 17 Mayıs 2024 Cuma, saat 10.00
Yer    : İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu (OSB 1. Cadde)

Online Kayıt Formu için tıklayınız.

 

DETAYLI BİLGİ İÇİN;

Yağmur AKMAN - İş Geliştirme Personeli

Tel : 0 224 714 82 60 Dahili : 141

Esra ŞAHİN - İş Geliştirme Personeli

Tel : 0 224 714 82 60 Dahili : 143

Yayınlanma Tarihi: 08-05-2024

BAŞKANIN MESAJI
ETKİNLİK TAKVİMİ
E-BÜLTEN
ANKET
Duyurularımızdan Nasıl Haberdar Oluyorsunuz?