Mustafa Kemal ATATÜRK
8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlama Programları

Dünya Kadınlar Günü kutlamaları kapsamında, kadınlarımızın çalışma hayatında daha fazla yer alarak öne çıkmaları ve bu konuda farkındalık oluşturmak amacıyla 8 Mart 2024 Cuma günü İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası olarak kadınlarımıza özel bir dizi ücretsiz kutlama programları gerçekleştirecektir.

8 Mart Cuma saat 09:30’da Süleymaniye Alt Geçidinde duvar boyama etkinliği yapılacaktır. Duvar sanatçısı Saliha Doğan (La Bohem), “Kadın Elinden” adlı yapacağı çalışmasını kadınlarımızın da katılımıyla gerçekleştirecektir.

Aynı gün saat 14:00’de İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Konferans SalonundaKadın Kahramanları Fark Et” semineri düzenlenecektir. Seminer, Kadir Has Üniversitesi Film ve Drama programında Oyunculuk Yüksek Lisansını yapmış, hikayecilik üzerine projelerde ve eğitimlerde bulunmuş olan Zinnure TÜRE tarafından toplumumuzda kadınlarımızın her alanda başarılı olabileceğini keşfetmesini sağlamak ve o alandaki kahraman kadınlarımızın hikayelerini anlatmasına yönelik gerçekleştirilecektir.

Seminer programının devamı olarak saat 16:00’da İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda Özlem GÜNER ile “Şiir Dinletisi” programı gerçekleştirilecektir. Şair, 8 Mart’a özel yazdığı şiirini ilk kez Odamız programında seslendirecektir.

Yine aynı gün saat 19:30’da İnegöl Kent Müzesi Konferans Salonunda komedyen Gözde NEVK’in “Fakfakir Ünlümsü Şeyler” adlı stand up gösterisi düzenlenecektir. “Kitabın Biletin Olsun” sloganı ile gerçekleştirilecek stand up gösterisi için tüm katılımcılardan salon girişinde 1 adet kitap bağışı alınacaktır.

Odamız tarafından kadınlara özel ücretsiz olarak düzenlenecek kutlama programlarına tüm ilçe halkımız davetlidir.

Program Hakkında Detaylı Bilgi için;

Yağmur AKMAN - İş Geliştirme Personeli
Tel: 0 224 714 82 60, dahili: 141

Furkan SAPDAĞ - İş Geliştirme Personeli
Tel: 0 224 714 82 60, dahili: 143

Yayınlanma Tarihi: 05-03-2024

BAŞKANIN MESAJI
ETKİNLİK TAKVİMİ
E-BÜLTEN
ANKET
Duyurularımızdan Nasıl Haberdar Oluyorsunuz?