Mustafa Kemal ATATÜRK
Uygulamalı Dış Ticaret Uzmanlık Eğitimi

Odamız tarafından üyelerimizin dış ticaret personeline ve dış ticaret konusunda yetiştirilmek istenilen personellerine yönelik 07 - 29 Şubat 2024 tarihleri arasında Odamız Konferans Salonunda 64 saatlik sertifikalı "Uygulamalı Dış Ticaret Uzmanlık Eğitimi" düzenlenecektir. Eğitimimiz 4 hafta boyunca Çarşamba ve Perşembe günleri 10:00 - 17:00 saatleri arasında gerçekleşecektir.

Ücretsiz olarak düzenlenecek eğitim için kontenjan sınırlaması bulunmakta olup, eğitime katılmak isteyenlerin en geç 5 Şubat 2024 saat 17:00'e kadar eğitime kayıt yaptırması gerekmektedir.

Eğitim sonunda yeterli katılım gösterenlere Türkçe ve İngilizce olmak üzere 2 adet Dış Ticaret Uzmanlık sertifikası katılım sertifikası ücretsiz olarak verilecektir.

Eğitimimize tüm üyelerimizin ilgili personelleri davetlidir.

Uygulamalı Dış Ticaret Uzmanlık Eğitimi dış ticaretin tüm süreçlerinin uygulamalı olarak - bu bilgi iş hayatında nasıl karşıma çıkar ve nasıl kullanabilirim - mantığıyla işlendiği, katılımcıların eğitim sonunda bir firmanın tüm dış ticaret süreçlerini tek başına yapabilecek seviyeye geleceği 64 saatlik bir dış ticaret eğitimidir. Uygulamalı Dış Ticaret Eğitimi, firmasını uluslararası pazarlara açarak ihracat ve ithalat yapmak isteyen firma sahipleri, çalıştığı firmayı yurtdışı pazarlara açmak ve işini tam anlamıyla bilerek profesyonel bir şekilde yapmak isteyen dış ticaret profesyonelleri, kariyerine günümüzün gözde mesleklerinden dış ticaret uzmanı olarak devam etmek isteyen çalışanlara ya da üniversite öğrencilerine yöneliktir.

Dış Ticaret Eğitimi Metodumuz

Dış Ticaret Eğitimimiz alanında uzman, sektörün içinden gelen, deneyimli eğitmen ve danışman Recep HEPTAŞ tarafından uygulamalı olarak sunulacaktır. Eğitim sonunda katılımcıların firmanın dış ticaret departmanını yönetebilecek, firmaları adına yurtdışı pazarlardan müşteri ve tedarikçi araştırması yapabilecek, ihracat, ithalat, gümrük, lojistik, banka süreçlerini yürütebilecek seviyeye gelmeleri sağlanacaktır.

Dış Ticaret Eğitiminin Kazandıracakları

  • Günümüzün gözde mesleklerinden birine sahip olacaksınız.
  • Bir firmanın tüm dış ticaret işlemlerini rahatlıkla yürütebileceksiniz
  • Firmanızı uluslararası pazarlara açarak yeni müşteriler bulacak, satışlarınızı arttıracaksınız.
  • Firmanızın üretimde kullandığı hammaddeleri ya da yurtiçinde talep gören ürünleri uluslararası pazarlarda araştırıp daha uygun fiyata ithal edeceksiniz.
  • Tüm dış ticaret işlemlerini en iyi şekilde organize edip firmanızı en yüksek kârlılığa ulaştıracak vizyona ulaşacaksınız.

Program sonunda katılımcılarımıza katılım sertifikası verilecektir.

  1. Dış Ticaret Uzmanlık Sertifikası
  2. İngilizce Dış Ticaret Uzmanlık Sertifikası
  3. Milli Eğitim Bakanlığı MEB Onaylı Sertifika (MEBin yapacağı sınav sonunda alınabilecektir. Kişi başı 1.000 TL sınav giriş ücreti vardır katılımcıların isteğine bağlıdır.)
  4. Uluslararası Akreditasyon Kurumu Onaylı Uluslararası Geçerli Sertifika (Kişi başı 1.000 TL sertifika ücreti vardır katılımcıların isteğine bağlıdır.)

PROGRAM DETAYLARI:

Eğitim Tarihleri   : 07 - 29 Şubat 2024
Eğitim Günleri    : Her hafta Çarşamba - Perşembe
Eğitim Saatleri    : 10.00 - 17.00
Eğitim Süresi      : 64 saat (4 Hafta)
Eğitmen               : Recep HEPTAŞ
Eğitim Yeri           : İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu

Uygulamalı Dış Ticaret Eğitim Programı için tıklayınız.

Online Kayıt Formu için tıklayınız.

Detaylı Bilgi ve Kayıt İçin:
Yağmur AKMAN - İş Geliştirme Personeli
Tel          : 0224 714 82 60, Dahili: 141
E-posta : y.akman@inegoltso.org.tr

Yayınlanma Tarihi: 01-02-2024

BAŞKANIN MESAJI
ETKİNLİK TAKVİMİ
E-BÜLTEN
ANKET
Duyurularımızdan Nasıl Haberdar Oluyorsunuz?