KOSGEB Yeşil Sanayi ve Enerji Verimliliği Destekleri Bilgilendirme Semineri

KOSGEB’in “Yeşil Sanayi Destek Programı” ve “KOBİ Enerji Verimliliği Destek Programı” hakkında Odamız üyelerine yönelik 17.01.2023 Çarşamba günü saat 14:00’de Odamız Konferans Salonunda bilgilendirme semineri düzenlenecektir.

KOSGEB tarafından Yeşil Sanayi Destek Programı kapsamında firmalara; “Sanayide Temiz ve Döngüsel Ekonomi” çağsısı kapsamında 4.000.000 TL (geri ödemeli), “Sanayi KOBİ’lerinin Güneş Enerjisi Yatırımlarının Desteklenmesi” çağrısı kapsamında 14.000.000 TL (geri ödemeli) destek verilmektedir.

KOBİ Enerji Verimliliği Destek Programı kapsamında ise Enerji Verimliliği Etüt Hizmeti, Elektrik Motorları Değişimi ve Verimlilik Artırıcı Giderler için toplam 1.300.000 TL’ye kadar hibe desteği verilmektedir.

Üyelerimizin KOSGEB Yeşil Sanayi ve Enerji Verimliliği konusunda desteklerinden etkili bir şekilde yararlanabilmeleri için KOSGEB Bursa Doğu Müdürlüğü uzmanları detaylı sunum yaparak firmalarımızın sorularını cevaplandıracaktır.

Seminere tüm üyelerimiz davetlidir.

Tarih: 17 Ocak 2024 Çarşamba, saat 14:00
Yer: İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu (OSB 1. Cadde)

Online Kayıt İçin Tıklayınız: https://forms.gle/62U8jLezUKrkbrrt5

Detaylı Bilgi ve Kayıt için:
Yağmur AKMAN

Tel: 0224 714 8260, dahili:141