Mustafa Kemal ATATÜRK
Yenişehir Havalimanı'nda BTSO Lojistik A.Ş. Depolama Alanlarında İTSO Üyelerine İndirim

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası tarafından üyelerine yönelik yapılan indirim protokolü kapsamında, Yenişehir Havalimanında BTSO Lojistik A.Ş. Gümrüklü alanı olan Geçici Depolama alanlarını kullanımına %20 indirim imkanı sağlandı.

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası ile Bursa Ticaret ve Sanayi Odası arasında yapılan anlaşma gereği, Yenişehir Havalimanında BTSO Lojistik A.Ş. Gümrüklü alanı olan Geçici Depolama alanlarının kullanımına ilişkin İnegöl TSO üyelerine işlem tarifesi üzerinden %20 indirimli faydalanma imkânı sağlandı.

Anlaşma kapsamında; İnegöl TSO üyelerine 3.000 m2 gümrüklü kapalı alan, 10.000 m2 açık alan, ETGB kapsamında ithalat ve ihracat işlemleri, 4 adet 50 m2 0 – (-30) ayarlanabilir soğuk hava deposundan indirimli faydalanma imkanının önü açılmıştır. Geçici depolama alanının Deniz, Kara ve Hava yolu ile gelen gümrüklü mallar için de kullanılabilme imkânı bulunmaktadır.

İTSO üyelerinin protokol kapsamındaki indirim imkanından faydalanabilmesi için BTSO Lojistik A.Ş.’ye Faaliyet Belgesi (Oda Sicil Kayıt Sureti) ile başvurmaları yeterlidir.

Detaylı bilgi için BTSO lojistik depolama sorumlusu Sezgin Çal : +90 (543) 939 62 97

Yayınlanma Tarihi: 02-11-2023

BAŞKANIN MESAJI
ETKİNLİK TAKVİMİ
E-BÜLTEN
ANKET
Duyurularımızdan Nasıl Haberdar Oluyorsunuz?