Bursa Teknik Üniversitesi Onaylı Sertifikalı Dijital Pazarlama ve E-Ticaret Eğitimi Hakkında

Sayın Üyemiz,

Dijital Pazarlama ve E-Ticaret konulu sertifikalı eğitim programı 14-15 Eylül 2022 tarihinde 10:00-16:00 saatleri arasında İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecektir.

İlgili eğitim süresi 2 gün olup eğitim ücretsizdir.

Eğitime son başvuru tarihi 13 Eylül 2022’dir.

Eğitim sonunda yapılan sınavda başarılan olan katılımcılara Bursa Teknik Üniversitesi onaylı eğitim sertifikası verilecektir.

Eğitimin amacı: Günümüzde E-ticaret ve İnternet sektörünün her geçen gün trendi artarken, Dijital pazarlama ve E-Ticaret yöntemini bilmeyen firma ve kişiler çok fazla sayıdadır.

Firmalar ve kişilere atılması gereken adımları ve izlenmesi gereken yolları göstermek Dijital Pazarlama ve E-Ticaret Eğitimi’nin başlıca amacını oluşturmaktadır.

Bu eğitimin hedef kitlesini, yeni başlayanlar, bu dalları merak edenler, yeni iş arayışı içerisinde olup, kendine yeni alan belirleyenler, benzer işlerde görev alanlar ile birlikte bilgilerini tam profesyonel seviyeye çıkarmak isteyenler, E-Ticaret projesi olanlar veya açmak isteyenler, ne gibi proseslerden geçeceğini bilemeyen veya işini profesyonelleştirmek isteyenler, benzeri işlerde çalışıp, eğitim sonrası kazancını ve kariyerini yükseltmek isteyenler oluşturmaktadır.

Eğitimin Programı:

1. Gün

10:00-11:00                        Dijitalleşme ve dijital tüketici, Türkiye ve dünyada e-ticaret

11:00-11:30                         E-ticarette temel kavramlar

11:30-12:00                        ETBİS ve KVKK, siber güvenlik

Öğle Arası

13:00-14:00                      E-ticaret sitesinin kurulumu

14:00-15:00                      E-ticaret sitesinin bileşenleri

15:00-16:00                      E-ticaret sitesi entegrasyonları

2. Gün

10:00-11:00                      E-ticaret iş planı oluşturulması

11:00-11:30                       Tedarikçi ve müşteri ilişkileri yönetimi

11:30-12:00                      Pazaryerlerinde satış ve e-ihracat

Öğle Arası

13:00-14:00                      Dijital pazarlama ve satış

14:00-15:00                      İçerik pazarlama, web sitesi optimizasyonu, mobil site optimizasyonu, kurumsal blog kullanımı

15:00-16:00                      Arama motorları, SEO, GDN, SEM, dijital reklam ve halkla ilişkiler, E-WOM ve dijital pazarlama iletişimi, sosyal medya, e-posta pazarlamacılığı, influencer pazarlama, chatbot pazarlaması, online video platformları

Eğitmen: Doç. Dr. Ramazan NACAR

Eğitim Hayatı:

Lisans

İstanbul Teknik Üniversitesi, İşletme Mühendisliği Bölümü, 2008

Bütünleşik Doktora

İstanbul Teknik Üniversitesi, İşletme Mühendisliği (dr) , 2014

Doktora

Boğaziçi Üniversitesi, İşletme (dr) , 2010

Doç. Dr. Ramazan Nacar şuan Bursa Teknik Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi İşletme Bölümü’nde iş hayatına devam etmektedir. Eğitimcimizin çalışma alanları Uluslararası Pazarlama, Dijital Pazarlama, Ürün ve Marka Yönetimi, Pazarlama Araştırmaları üzerinedir.

Yayınlanma Tarihi: 02-09-2022