"Güçlü Marka Geliştirme ve Marka Yönetiminin Temelleri" Sertifikalı Eğitim Programı

13 – 14 OCAK 2022 (PERŞEMBE - CUMA)

GÜÇLÜ MARKA GELİŞTİRME VE MARKA YÖNETİMİNİN TEMELLERİ (2 GÜN)

Üyelerimizin markalaşmasına ve marka yönetimine katkı sağlamak amacıyla 13-14 Ocak 2022 Perşembe ve Cuma günü 10:00-16:30 saatleri arasında Odamız Konferans Salonu'nda "Güçlü Marka geliştirme ve Marka Yönetiminin Temelleri" konulu eğitim düzenlenecektir.

Pazarlama fonksiyonunun önemli bir parçası olma niteliğini taşıyan marka ve bu markalara ait karar süreçleri karmaşık bir dizi elemi içerir. Pazar koşullarının markaları başarılı olmaya ve gücünü gün geçtikte arttırmayı hedeflemelidir. Markalaşma, kurumların kalite, güven ve başarı sağlaması yönünden büyük önem arz etmektedir.

Güçlü marka geliştirmek adına stratejik çalışmalarla temel altyapıyı sağlamak ve markalaşma çalışmalarının işleyişini kavramaya yardımcı olmak adına düzenlenen sertifikalı eğitim programı, Eğitmen Hakan Arslan tarafından gerçekleştirilecektir.

Not: Eğitim ücretsizdir. Katılımcılara sertifika online sertifika verilecektir.

Panemi koşulları nedeniyle "Güçlü Marka Geliştirme ve Marka Yönetiminin Temelleri" sertifikalı eğitim programına online kayıt zorunludur.

Online Kayıt İçin Tıklayınız.

Eğitim Hakkında Detaylı Bilgi İçin:
Alican OFLAZ - Uzman
Tel:
0224 714 8260, dahili: 162
E-posta: a.oflaz@inegoltso.org.tr

EĞİTİM PROGRAMININ İÇERİĞİ:

• Pazar Bölümlendirme
  • Hedef Pazar Seçimi ve Konumlandırma
  • 4P (Ürün, Fiyat, Dağıtım ve Tutundurma) Stratejileri
  • Bütünleşik Pazarlama İletişimi
  • Pazarlamada Güncel Yaklaşımlar

EĞİTMEN: HAKAN ASLAN

EĞİTİM HAYATI

• İşletme Doktora 2013-2018 / Bahçeşehir Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, İstanbul
  • Küresel Politika ve Uluslararası İlişkiler Yüksek Lisans 2011-2013 / Bahçeşehir Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, İstanbul
  • İşletme Yüksek Lisans 2008-2011 / Bahçeşehir Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, İstanbul
  • B.A. İşletme Yüksek Lisansı 2000-2004 / Trakya Üniversitesi İktisadi&İdari Bilimler Fakültesi, Edirne
  • Maltepe Anadolu Lisesi 1993-2000

İŞ HAYATI

• Nişantaşı Üniversitesi Öğretim Üyesi 10/21 – devam ediyor.
  • Bahçeşehir Üniversitesi Pazarlama Koordinatörü / Sosyal Bilimler Enstitüsü 07/11 – 09/21
  • Lisansüstü programlar için yeniden yapılandırılmış pazarlama ve PR süreçleri.
  • Enstitülerin pazarlama ve PR faaliyetlerini yönetti.
  • Alarko Holding A.Ş., Denizbank A.Ş., Turkcell ve GYODER için özel olarak hazırlanmış kurumsal   MBA programlarını geliştirdi ve koordine etti.
  • Türkiye'nin ilk uluslararası lisansüstü programı olan Global MBA'i başlatmış ve programın PR faaliyetlerini yönetmiştir.
  • Lisansüstü Programlarda Öğretim Görevlisi / Bahçeşehir Üniversitesi 06/2016-günümüz
  • Eğitim Programlarında Öğretim Görevlisi / Öğretim Görevlisi / Bahçeşehir Üniv. 07/2011-2015
  • Turkcell çalışanları için “Turkcell’le Uzmanlaşıyorum” programında Pazarlama dersleri verdi.
  • İşletmeye Giriş, Bahçeşehir Üniversitesi 2013-2014
  • Pazarlama Yönetimi, Bahçeşehir Üniversitesi 2012-2014
  • Global İşletme Yönetimi, Bahçeşehir Üniversitesi 2011-2013
  • Takım Lideri / Vista Turizm 07/2010-06/2011
  • Çağrı merkezi satış birimi için yeni bir performans yönetim sistemi geliştirildi ve uygulandı.
  • Satış ekiplerinin iş süreçlerini tasarladı. Müşteri ilişkileri aracılığıyla satış ekiplerini eğitmek.
  • Çağrı merkezi satış birimi takım bazlı olarak yeniden yapılandırıldı.
  • Özel müşteri portföyünü yönetmiştir.

Yayınlanma Tarihi: 05-01-2022