Endüstriyel Tasarım ve Yaratıcı Etki Paneli Hakkında

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye Kreatif Endüstriler Meclisi, Türkiye'nin moda tasarımcıları, grafik tasarımcıları, endüstriyel tasarımcıları, dijital oyun üreticileri, müzik endüstrileri paydaşları, etkinlik sektörü paydaşları, sinema sektörü paydaşları, mimarları, reklamcıları, fotoğraf sanatçıları, plastik sanatçıları, tiyatrocuları, sahne sanatları çalışanları dahil; tüm kreatifve kültür endüstrilerini kamu nezdinde temsil etmeye yetkin en üst düzel çatı yapıdır.

Meclisin amacı, ekonomik anlamda ülkemizin katma değeri en yüksek meslek gruplarını kapsayan keratif endüstrilerin gelişmesini sağlamak amacıyla sektöre ilişkin farkındalığı artıracak projeler ve politika önerileri geliştirmektedir. Meclis tarafından ülkemiz kreatif ekonomisini büyütecek katma değerli ürün hizmetler tasarlamak, kreatif endüstrilere yatırımı özendirmek ve özgün fikirlerin çoğalmasını sağlayarak güçlü bir yaratıcı ekomoni oluşturmak amacıyla 29 Mart 2024 tarihinde Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Türkiye Kreatif Endüstriler Meclisi işbirliğinde Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde "Endüstriye Tasarım ve Yaratıcı Etki" başlığıyla "Turuncu Konuşalım Etkinliği" düzenlenecektir.

Taslak programı ekte takdim edilen etkinliğe kayıt gerekli olup katılımınızdan onur duyulacaktır.

İlgili üyelerimize duyurulur.

Kayıt için: http://turuncukonusalimbursa.tobb.org.tr

Program içeriği için tıklayınız.

Yayınlanma Tarihi: 26-03-2024