Dış ticaret yapan ve hizmet sektöründeki firmalar başta olmak üzere tüm üyelerimiz davetlidir.

Ticaret Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) koordinasyonunda, Uludağ İhracatçıları Birliği işbirliğinde ve Odamız ev sahipliğinde, 27 Şubat 2020 Perşembe günü 09.00 - 13.30 saatleri arasında Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri düzenlenecektir.

Seminer, İhracatta Sağlanan Devlet Yatırımları, Döviz Kazandırıcı Hizmetlere Sağlanan Devlet Destekleri, E-Ticaret - E-İhracat Uygulamaları konularını kapsamaktadır.

Seminerimize; dış ticaret yapan ve hizmet sektöründe (sağlık turizmi, bilişim, film/dizi, eğitim, yönetim danışmanlığı, yayıncılık, lojistik ve turizm) faaliyet gösteren firmalar başta olmak üzere tüm üyelerimiz davetlidir.

Yer: İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu (OSB 1. Cad.)
Tarih: 27 Şubat 2020, Perşembe
Saat: 09.00 - 13.30

Seminer Hakkında Detaylı Bilgi ve Kayıt İçin
İlknur HAKSEVER - Memur

Tel: 0224 714 8260, dahili: 162

Online Kayıt İçin Tıklayınız.

SEMİNER PROGRAMI

09.00-09.30 Kayıt /Açılış
09.30-10.45 İhracatta Sağlanan Devlet Yardımları

- Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi, Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği, Pazara Giriş Belgelerinin Desteklenmesi