AĞAÇ İŞLEME MAKİNESİ 2012 – 25. Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar, El Aletleri Fuarı ve İNTERMOB 2012 – 15. Uluslararası Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı 13-17 Ekim 2012 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapılacaktır. Her yıl olduğu gibi bu yıl da, Odamız tarafından, fuara Ziyaret Turu ücretsiz olarak düzenlenecektir.

Kontenjanımız sınırlı olup, 16 Ekim 2012 Salı günü gerçekleştireceğimiz Fuar Ziyaret Turu’na katılmak isteyen üyelerimizin, 5 Ekim 2012 Cuma günü mesai bitimine kadar aşağıda iletişim bilgileri verilen Odamız personeline kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Fuar ile ilgili detaylı bilgiye www.intermobistanbul.com ve www.agacmakinesi.com adreslerinden ulaşılabilmektedir.

Bilgi ve Kayıt:
Faruk ÖNER
Tel: 0224 714 82 60 Dahili: 163

Tur Programı:
16 Ekim 2012 Salı, sabah 06.30’da Yelken Halı Saha önünden hareket
16 Ekim 2012 Salı, 11.30 Fuar alanına varış, serbest zaman
16 Ekim 2012 Salı, 17.00 İnegöl’e hareket

MAKTEK AVRASYA 2012 – Takım Tezgâhları, Metal İşleme Makineleri, Kaynak, Kesme, Delme Teknolojileri, Kalite Kontrol ve Test Cihazları Fuarı 02-07 Ekim 2012 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapılacaktır. Odamız tarafından, fuara Ziyaret Turu ücretsiz olarak düzenlenecektir.

Kontenjanımız sınırlı olup, 5 Ekim 2012 Cuma günü gerçekleştireceğimiz Fuar Ziyaret Turu’na katılmak isteyen üyelerimizin, 1 Ekim 2012 Pazartesi günü mesai bitimine kadar aşağıda iletişim bilgileri verilen Odamız personeline kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Fuar ile ilgili detaylı bilgiye www.maktekfuari.com adresinden ulaşılabilmektedir.

Bilgi ve Kayıt:
Faruk ÖNER
Tel: 0224 714 82 60 Dahili: 163

Tur Programı:
5 Ekim 2012 Salı, sabah 06.30’da Yelken Halı Saha önünden hareket
5 Ekim 2012 Salı, 11.30 Fuar alanına varış, serbest zaman
5 Ekim 2012 Salı, 17.00 İnegöl’e hareket

09.04.2013 – 14.04.2013 tarihleri arasında İtalya, Milano’da gerçekleştirilecek olan “I Saloni Uluslararası Mobilya Fuarı”na yönelik olarak Odamız organizatörlüğünde %50 KOSGEB destekli bir Yurt Dışı İş Gezisi planlanmaktadır.

Dünyanın en gözde mobilya fuarlarından olan I Saloni Uluslararası Mobilya Fuarı, 1961 yılından beri her yıl düzenlenmekte olup dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilere kapılarını açmaktadır. 2012 yılında toplam 1255 katılımcı firmaya ev sahipliği yapmış ve 290.000’den fazla kişi tarafından ziyaret edilmiştir. Fuarda ev, ofis ve bahçe mobilyaları, mobilya aksesuarları, döşemelik kumaş, aydınlatma ürünleri ve ev dekorasyon tasarımcılarının yeni ürünleri yer alacaktır. İş Gezisi genel katılıma açık olup, anılan ürünler alanında faaliyet gösteren işletmeler KOSGEB desteklerinden faydalanabilecektir.

İtalya’nın Milano kentine yönelik olarak gerçekleştirilecek Yurt Dışı İş Gezisi kapsamında I Saloni Uluslararası Mobilya Fuarı ziyareti, fuar alanında görüşmeler esnasında tanıtımların yapılması ve Milano’nun önde gelen mobilya üreticilerine işyeri ziyaretleri planlanmaktadır. Söz konusu İş Gezisine yeterli sayıda katılımcı olması durumunda, uçakla Yenişehir-Milano tek uçuş gidiş-dönüş seferleri düzenlenebilecek olup, detaylı iş gezisi programı ve kişi başı katılım ücreti bilahare duyurulacaktır.

Bahse konu İş Gezisine katılmak isteyen firmaların aşağıdaki linkten temin edebilecekleri Yurt Dışı İş Gezisi Ön Başvuru Formunu eksiksiz doldurup Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine e-posta ile veya 0 224 714 98 59 nolu faks yoluyla ulaştırmaları gerekmektedir.

Ön Başvuru Formunu indirmek için tıklayınız.

Brüksel / Belçika’da 24-26 Nisan 2012 tarihleri arasında düzenlenecek olan ESE 2012 Avrupa Su Ürünleri Fuarı’nın Türkiye milli katılım organizasyonunun İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği’nce organize edilmesi planlanmaktadır.

Söz konusu fuara ilişkin çalışmaların sağlıklı olarak yürütülebilmesi için konstrüksiyon ve kiralanacak alan tespitinde kullanılmak üzere fuara başvuruda bulunmayı planlayan firmaların 5 Eylül 2011 Pazartesi günü mesai bitimine 0 212 454 05 01 numaralı telefonla yada Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. e-posta kanalıyla İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.