Dünyanın dört bir yanından mobilya üreticileri, ihracatçıları ve satın almacılarını bir araya getirmesi ile dikkatleri üstüne toplayan CIFF 2014 Çin Uluslararası Mobilya Fuarı milli katılım organizasyonunun, geçen yıl olduğu gibi, bu yıl da İstanbul İhracatçı Birlikleri  (İİB) Genel Sekreterliğince yapılması planlanmaktadır.

Guangzhou/Çin Halk Cumhuriyeti'nde 18-22 Mart 2014 tarihleri arasında, 680 bin m2`lik bir alanda, 32. kez düzenlenecek olan söz konusu fuarda; klasik ve modern ev mobilyası başta olmak üzere, ofis, mutfak, bahçe mobilyaları, mobilya üretimi için gerekli hammaddeler, mobilya aksesuarları ve ev tekstili gibi ürünler sergilenecektir. 2013 yılında yaklaşık 1.600 m2'lik bir alanda gerçekleştirilen milli katılım organizasyonunda Türkiye milli katılım standını farklı ülkelerden birçok firma ziyaret etmiştir. Bu yıl ise milli katılım organizasyonunun daha büyük bir alanda yapılması ve daha çok Türk firmasının katılımı ile gerçekleşmesi beklenmektedir.

Bahse konu fuara başvuruda bulunmak isteyen üyelerimizin, http://www.iib.org.tr/tr/fuarlar-ciff-2014.html adresinde yer alan Online Başvuru Formu'nu ve Fuar Katılım Sözleşmesi'ni, firma kaşesi ve yetkili imzasıyla beraber doldurarak, 5 Eylül 2013 Cuma günü mesai bitimine kadar İİB Genel Sekreterliği'nin 0 212 454 05 01-02 numaralı faksına veya Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine göndermeleri gerekmektedir.

Ayrıntılı bilgi için:
Fuarlar, Tanıtım ve Dış İlişkiler Şubesi
Kutay Oktay
Faks: 0212 454 05 01-02

31 Ekim - 3 Kasım 2013 tarihlerinde Antalya'da, her yıl gelişen ve büyüyen yumurta sektörünün güncel sorunlarını tartışmak, ortak çözümler üretmek, yeni gelişmeleri paylaşmak ve "Dünya Yumurta Günü"nü kutlamak üzere "Yumurta Zirvesi" düzenlenecektir.

Yumurta Zirvesi hakkında detaylı bilgi için www.yumurtazirvesi2013.org

Köln / Almanya'da 26 - 29 Ocak 2014 tarihleri arasında düzenlenecek olan ISM 2014 Uluslararası Bisküvi, Çikolata ve Şekerleme Fuarı'nın Türkiye milli katılım organizasyonu İstanbul İhracatçı Birlikleri (İİB) Genel Sekreterliğince gerçekleştirilecektir.

Kakao, çikolata ve çikolata mamulleri, bisküvi, atıştırmalık ürünler, şekerli mamuller, kuruyemiş ve dondurma gibi geniş bir yelpazede ürünlerin sergilendiği, 2014 yılında 44. kez düzenlenecek olan ISM 2014 Fuarı, konusunda Dünya'nın en büyük fuarlarından biridir. 2013 yılında yaklaşık 110.000 m2'lik alanda, 1.402 katılımcıya ve 35.000 profesyonel ziyaretçiye ev sahipliği yapmıştır. İİB Genel Sekreterliği ise ISM 2013'te, yaklaşık 1.350 m2'lik alanda, 42 firma ile milli katılım organizasyonu düzenlemiştir.

Bahse konu fuara başvuruda bulunmak isteyen üyelerimizin, http://www.iib.org.tr/tr/fuarlar-ism-2014.html bağlantı adresinde yer alan Online Başvuru Formu'nu ve Fuar Katılım Sözleşmesi'ni, firma kaşesi ve yetkili imzasıyla beraber doldurarak, 16 Ağustos 2013 Cuma günü mesai bitimine kadar İİB Genel Sekreterliği'nin 0 212 454 05 01-02-84 numaralı faksına veya Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine göndermeleri gerekmektedir.

10-14 Şubat 2014 tarihleri arasında, Moskova / Rusya Federasyonu'nda düzenlenecek olan Prodexpo 2014 Uluslararası Gıda, İçecek ve Gıda Hammaddeleri Fuarı'nın Türkiye milli katılım organizasyonu İstanbul İhracatçı Birlikleri (İİB) Genel Sekreterliğince gerçekleştirilecektir.

Prodexpo Fuarı bu sene 21. kez düzenlenecek olup söz konusu fuarda süt ve süt ürünleri, alkollü ve alkolsüz içecekler, çay, kahve, soslar ve baharatlar, bisküvi, çikolata ve şekerli mamüller, et ve et mamülleri ile şarküteri ürünleri, kümes hayvanları mamülleri, hububat-bakliyat mamülleri, unlu mamüller ve pastacılık ürünleri, su ürünleri, katı ve sıvı yağlar, kuruyemiş, incir, kayısı ve gıda ambalaj ürünleri sergilenecektir.

2013 yılında, 47.285 m2'lik net sergi alanında, 64 farklı ülkeden 2.309 katılımcının yer aldığı söz konusu fuarı, 53.833 kişi ziyaret etmiştir. Prodexpo, Rusya ve Doğu Avrupa'nın en büyük fuar organizasyonu olmakla beraber, Moskova Hükümeti ile Rusya Federasyonu Ticaret ve Sanayi Odası himayesinde, Rusya Federasyonu Tarım Bakanlığı desteği ile gerçekleştirilmektedir.

Bahse konu fuara başvuruda bulunmak isteyen üyelerimizin, en geç 16 Ağustos 2013 Cuma günü mesai bitimine kadar http://www.iib.org.tr/tr/fuarlar-prodexpo-2014.html bağlantı adresi üzerinden başvurularını yapmaları gerekmektedir.