Brüksel/Belçika'da 21-23 Nisan 2015 tarihleri arasında düzenlenecek olan Seafood Expo Global - Global Su Ürünleri 2015 Fuarı'nın Türkiye milli katılım organizasyonunun 11. kez İstanbul İhracatçılar Birlikleri Genel Sekreterliği'nce organize edilmesi planlanmaktadır.

Bahse konu fuara ilişkin çalışmaların sağlıklı olarak yürütülebilmesi amacıyla, konstrüksiyon ve kiralanacak alan tespitinde kullanılmak üzere fuara başvuruda bulunmayı planlayan üyelerimizin 30 Haziran 2014 Pazartesi günü mesai bitimine kadar, kaç metrekareyle katılmak istediklerine ilişkin başvuruyu İstanbul İhracatçılar Birlikleri Genel Sekreterliği'ne yapmaları gerekmektedir.

Ayrıntılı bilgi için (www.iib.org.tr) web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Konuyu ilgili üyelerimizin bilgilerine sunarız.

Bilgi için İrtibat:

Fuarlar, Tanıtım ve Dış İlişkiler Şubesi

Gülden Polat Şağban

Faks: 0212 454 05 01 - 02

Yabancı işadamlarını Türk iş dünyası ile buluşturarak kent ekonomisine ivme kazandırmak amacıyla, TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. tarafından eş zamanlı olarak 2-6 Nisan 2014 tarihleri arasında Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde;

• Bursa 26. Uluslararası Yapı ve Yaşam Fuarı ve Kongresi,

• IHS Bursa 2014 9. Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve Doğalgaz Teknolojileri,

• Bursa Kent 2014 3. Belediye İhtiyaçları, Kent Mobilyaları, Park Bahçe Düzenlemeleri ve Spor Tesisleri fuarları düzenlenecektir.

Bu kapsamda, 5 Nisan 2014 Cumartesi günü bahse konu fuarlara yönelik ilgili tüm üyelerimizin davetli olduğu ücretsiz ziyaret turu düzenlenecek olup, fuar ziyaretine katılmak isteyen üyelerimizin 4 Nisan 2014 Cuma günü saat 15.00’a kadar aşağıda iletişim bilgileri verilen Odamız personeline kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Bilgi ve Kayıt:

Kanun Zafer BEKİZ

Tel: 0 224 714 82 60

İlgi: TOBB'nin 21.11.2013 tarihli ve 23679 sayılı yazısı,

İlgide kayıtlı yazıda; ISK-SODEX 2014 (Uluslararası Isıtma, Soğutma, Klima, Havalandırma, Yalıtım, Pompa, Vana, Tesisat, Su Arıtma ve Güneş Enerjisi Sistemleri) Fuarı'nın, Hannover Messe Sodeks Fuarcılık A.Ş. tarafından 07-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi/Yeşilköy'de düzenleneceği bildirilmiştir.

Fuarda sergilenecek ana ürün grupları;

- Isıtma Sistem ve Ekipmanları,

- Klima ve Havalandırma Sistemleri,

- Soğutma Sistem ve Ekipmanları,

- Pompa ve Vanalar,

- Tesisat Ekipmanları,

- Güneş Enerji Sistemleri,

- İzolasyon Sistemleri,

- Arıtma Sistem ve Ekipmanları' dır.

Detaylı bilgi ve başvurunun (http://sodex.com.tr/) adresinden gerçekleştirilebileceği bildirilmiştir.

Konuyu ilgili üyelerimizin bilgilerine sunarız.

İlgi: İstanbul İhracatçı Birlikleri'nin (İİB) 21.08.2013 tarih ve 8500 sayılı yazısı,

İlgide kayıtlı yazıda, İstanbul'u ve Türkiye'yi tanıtmak, ürünlerimizi yurt dışında değil, yurt içinde sergileyerek Türkiye'ye uluslararası bir fuar kazandırmak, Türk sanayicisini ve ihracatçısını dışa bağımlı olmaktan kurtarmak için, herkesin, elini değil gövdesini taşın altına koyması gerektiğine inanıyor ve ihracatçımızı Uluslararası İstanbul Ev Dışı Tüketim Ekipmanları ve Gıda Fuarı'na katılmaya çağırıyoruz denilmektedir.

Uluslararası İstanbul Ev Dışı Tüketim Ekipmanları ve Gıda Fuarı;

• T.C. Ekonomi Bakanlığı,
  • Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM),
  • Türk İş Adamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON),
  • Türkiye Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçı Birlikleri Sektör Kurulu,
  • Hububat Tanıtım Grupları'nın desteği (Makarna, Bulgur, Bakliyat ve Bitkisel Yağlar Tanıtım Grubu, Şekerleme ve Şekerli Mamuller Tanıtım Grubu, Un ve Unlu Mamuller Tanıtım Grubu);

İstanbul Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği ve Ev Dışı Tüketim Tedarikçileri Derneği (ETÜDER) işbirliği ile, 27-30 Mart 2014 tarihleri arasında, CNR Expo - İstanbul Fuar alanında gerçekleştirilecektir.

Bahsi geçen fuarda; temel gıda-içecek ürünleri ve pastacılık mamullerinden, temizlik ve hijyen ürünlerine, aşçılık ve profesyonel mutfak malzemelerinden, depo-raf sistemleri ve ekipmanlarına kadar çok çeşitli ürün grupları sergilenecektir.

Uluslararası İstanbul Ev Dışı Tüketim Ekipmanları ve Gıda Fuarı ile eş zamanlı olarak, yaklaşık 60 ülkeden en az 150 ithalatçının katılımı ile bir alım heyeti organizasyonu gerçekleştirilmesi, ayrıca planlanan faaliyetler arasında yer almaktadır.

Sınırlı sayıda yer olması sebebiyle, fuara katılımcı olarak başvuruda bulunmak isteyen üyelerimizin, ekteki "Başvuru Formu”nu, firma kaşesi ve yetkili imzasıyla beraber doldurarak, 20 Eylül 2013 Cuma günü mesai bitimine kadar, Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine ivedi göndermeleri gerekmektedir.

EK:

1- Başvuru Formu