İlgi: Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 23.12.2019 tarih ve 34221550-720-12633 sayılı yazısı,

İlgide kayıtlı yazıda, Türkiye-Zambiya Karma Ekonomik Komisyon 1. Toplantısı'nın, 12-13 Şubat 2020 tarihlerinde Zambiya'nın başkenti Lusaka'da gerçekleştirilmesinin planlandığı belirtilmekte olup, iki ülke arasındaki ilişkilere yönelik olarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin görev ve yetki alanına giren konular ile toplantıda gündeme getirilmesinde fayda görülen hususları içeren bir bilgi notu talep edilmektedir. Türkiye-Zambiya ilişkilerine dair görüşlerin derlenip, 9 Ocak 2020 tarihi mesai bitimine kadar Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine (Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.) iletilmesi rica olunur.