İlgi: Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 28.01.2020 tarih ve 34221550-720-914 sayılı yazısı,

İlgide kayıtlı yazıda, Dışişleri Bakanlığı'ndan alınan bir yazıya atfen, Peru Ulusal Madencilik, Petrol ve Enerji Odası tarafından 26-28 Mayıs 2020 tarihleri arasında Lima'da, başta altın, gümüş ve bakır jeolojisi olmak üzere doğal kaynakların potansiyeliyle ilgili farkındalığı arttırmayı, bölgedeki yeni yatırım ve iş olanaklarını teşvik etmeyi ve uzmanlar ve danışmanların pazarın gelişimi konusundaki bilgi ve etkileşimlerini güçlendirmeyi hedefleyen "XIV. Uluslararası Altın, Gümüş ve Bakır Sempozyumu"nun düzenleneceği bildirilmektedir.

Söz konusu sempozyuma ilişkin detaylı bilgilere ve taslak programa Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin web sayfası (www.tobb.org.tr) "Hizmetler" başlığı altındaki "Uluslararası İş İmkânları/Yurt dışı Etkinlikler" bölümünden ulaşılabilmektedir.