İlgi: Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 16.09.2019 tarih ve 34221550-720-9240 sayılı yazısı,

İlgide kayıtlı yazıda, Türkiye-Kamboçya Karma Ekonomik Komisyonu'nun (KEK) 2. Dönem Toplantısının Tarım ve Orman Bakanı Sayın Dr. Bekir Pakdemirli'nin eşbaşkanlığında 2019 yılı Ekim ayının ikinci yarısında Ankara'da yapılması öngörüldüğü belirtilerek, söz konusu toplantıya yönelik hazırlık çalışmalarında yararlanılmak ve toplantı sonunda imzalanacak Protokolde yer almak üzere Türkiye-Kamboçya ilişkileri hakkında ele alınmasında fayda görülen konulara ilişkin bilgi talep edilmektedir.

Toplantının hazırlıklarında kullanılmak ve Protokolde yer almak üzere, Kamboçya ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imkânları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri gibi konulara ilişkin görüşlerinizin en geç 23 Eylül 2019 Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar Odamıza (E-posta: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.) iletilmesi hususunda gereğini rica ederim.