ticaretheyeti

Türkiye ile Makedonya ve Kosova arasındaki ticari ve ekonomik işbirliği imkanlarının arttırılması ve ihracatçı firmalarımızın dış pazar paylarında artış sağlanması amacıyla, Devlet Bakanımız Sayın Zafer ÇAĞLAYAN başkanlığında, Dış Ticaret Müsteşarlığı koordinatörlüğünde, TOBB/DEİK ve Uludağ İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği organizasyonunda 25-28 Mayıs 2009 tarihleri arasında Makedonya ve Kosova'ya yönelik bir "Ticaret Heyeti" düzenlenecektir.

Sözkonusu heyete müteahhitlik sektörü başta olmak üzere inşaat malzemeleri, makine sanayi, otomotiv yan sanayi, mobilya, elektrik-elektronik, enerji, kimya, ilaç, gıda, turizm, sağlık, ambalaj maddeleri ve hazır giyim ile diğer tüm sektörlerde faaliyet gösteren ve uluslararası standartlara uygun ürünleri imal ve ihraç eden firmalarımız katılabilecektir.

Heyete katıım ücreti kişi başı 600€ olarak belilenmiştir. Katılım ücretine özel uçakla ulaşım, oda ile kahvaltı, konaklama ve organizasyon ücreti dahildir. Yurtdışı çıkış harcı, iç hat uçışları, yurtdışındaki ekstra oda harcamaları ve diğer ekstra harcamalar katılımcılar tarafından karşılanacaktır.

Bilgi ve Başvuru için (20 Mayıs 2009 Son Gün):

UİB Fuarlar ve Tanıtım Şubesi

Önder Evci - Tel: 0 224 219 10 00 / Dahili: 1903