Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Almanya’dan bir firma için Türkiye Distribütörü aranmaktadır. Söz konusu talepler özellikle yüz, çene ve kafatası için yapılan implantlar ile ilgilenen üyelerimizin Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası ile irtibata geçmesi gerekmektedir.

3di GmbH, 2000'den beri medikal teknoloji sektöründe başarıyla kurulmuş olan Jena merkezli bir medikal teknoloji şirketidir. 3di GmbH, ihtiyaç duyulan tüm implantları kişiye özel olarak baştan yaratır. Özellikle yüz, çene ve kafatası için yapılan bu implantların hastanın anatomisine uygun, simetrik ve orijinale en yakın şekilde olması çok önemlidir. Araştırma ve geliştirme, tasarım, üretim, pazarlama ve satış alanlarında kalifiye çalışanlar tam olarak hastaya özel uyarlanmış implantın teslimine kadar hızlı bir yol için sağlam bir temel oluşturur.

Söz konusu şirketin uluslararası satış ve pazarlama yetkilisi 10-13 Aralık 2019 tarihleri arasında Türkiye’de toplantılar gerçekleştirecektir. İlgilenen üyelerimizin Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası ile irtibata geçmesi beklenmektedir.

Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası:
Derya ARAÇ - Kıdemli Proje Yöneticisi | Pazar Araştırmaları
Adres:
Yeniköy Tarabya Caddesi No:88 34457 Tarabya/İstanbul
Tel: +90 (212) 363 05 00
Faks: +90 (212) 363 05 60
Web: www.dtr-ihk.de

Şirket broşürü için tıklayınız.