Mustafa Kemal ATATÜRK
İnegöl Fuara Hazır

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası ve MODEF Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, 5-10 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan MODEF 2021 43. Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarı çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü ve fuarın iptali gibi bir durumun söz konusu olmadığını belirtti.

İTSO ve MODEF Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, 5-10 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan 43. Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

155 FİRMA KATILIM GÖSTERECEK

Fuar çalışmaları ile ilgili bilgiler veren Başkan Yavuz Uğurdağ, “5-10 Nisan tarihleri arasında düzenleyeceğimiz 43. Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarımız ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Ülkemizde 2021 yılında düzenlenecek olan ilk mobilya fuarı olma önceliğini elinde bulunduran İnegöl Mobilya Fuarımızda bu yıl 155 firmamızın boy gösterecek. Firmalarımız, gerçekleştirdikleri Ar-Ge ve inovasyonlar ile yeni sezona yönelik hazırladıkları ürünlerini mobilyanın kalbinin atacağı fuarımızda hem yurtiçi hem de yurtdışından gelecek olan misafirlerimize sergileyecekler. Birçok firmamız stant çalışmalarında sona geldi.”

“ÜZERİNE KATARAK YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ”

“İnegöl Mobilya Fuarı olarak her yıl üzerine katarak yolumuza devam ediyoruz. Bu kapsamda geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da 80’in üzerinde ülkeden bini aşkın yabancı ziyaretçi ile 15 binin üzerinde yerli ziyaretçimizi, 5-10 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan fuarımızda ağırlayacağımızı temenni ediyoruz.”

“FUARIN İPTALİ SÖZ KONUSU DEĞİL”

“Fuarımız ile alakalı olarak Sağlık Bakanlığımız ve Bilim Kurulumuzca belirlenen koronavirüs pandemisi tedbirlerini yerine getirerek güvenli ve sağlıklı bir ortam oluşturmuş bulunmaktayız. Fuarımıza katılım göstermek isteyen misafirlerimizin hiçbir tereddütleri ya da endişeleri olmasın, insan sağlığını ön planda tutarak çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Fuarımızın iptali gibi bir durum söz konusu değildir. Bu kapsamda tüm misafirlerimizi 5-10 Nisan tarihleri arasında mobilyanın kalbi olan 43. Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarımıza bekliyoruz” dedi.

Yayınlanma Tarihi: 17-03-2021

BAŞKANIN MESAJI
ETKİNLİK TAKVİMİ
E-BÜLTEN
ANKET
Duyurularımızdan Nasıl Haberdar Oluyorsunuz?