Kaymakam Görücü’den Odamıza Veda Ziyareti

Kısa süre sonra emekliliğe ayrılacak olan İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü, veda ziyaretleri kapsamında İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO)’nı ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette Kaymakam Şükrü Görücü’yü İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri karşıladılar.

İTSO Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen ziyarette konuşan İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Yavuz Uğurdağ, “Sayın Kaymakamımız Şükrü Görücü, yaklaşık 2,5 yıl önce İnegöl’de göreve başlamıştı. Kısa süre sonra emekliye ayrılacak olan Sayın Kaymakamımızı bugün veda ziyaretleri kapsamında Odamızda ağırlıyoruz. Göreve başladığı günden bu yana şehrin ve vatandaşlarımızın menfaatleri doğrultusunda çalışmalar yürüten, gece gündüz talep ve beklentilerimizi kendisine iletebildiğimiz ve akabinde bu beklentileri dikkate alarak çalışmalar yürüten Sayın Kaymakamımız Şükrü Görücü Beyefendiye, bugüne kadar gösterdiği özverili çalışmalarından ve bizlere sağladıkları kolaylıklardan dolayı teşekkür eder, bundan sonraki yaşamlarında ailesine ve kendilerine sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat temenni ederiz” dedi.

Kaymakam Şükrü Görücü ise, İnegöl’ü ve İnegöl insanını çok sevdiğini belirterek, “İnegöl güçlü bir ekonomiye, büyük bir kültür çeşitliliğine sahip dinamik bir ilçe. Ben de yaklaşık 2,5 yıldır görev aldığım İnegöl’de şehrimiz ve vatandaşlarımızın adına faydalı çalışmalar gerçekleştirmeye gayret ettim. Şehrimizin her noktasına ziyaretler gerçekleştirerek vatandaşlarımızla buluştum. Bu noktada kendileri ile etkileşime geçerek vatandaşlarımızın beklentileri doğrultusunda çalışmalar yapma fırsatı buldum. Bunun yanı sıra sanayici ve işadamlarımızın beklentileri noktasında da emeklerimiz oldu. Şehrin gelişimi adına yaptığımız çalışmalarda bizleri yalnız bırakmayan sanayicilerimize, işadamlarımıza, esnaflarımıza, hayırseverlerimize, sivil toplum kuruluşlarımıza teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Kaymakam Şükrü Görücü’ye doğum günü sürprizi yapılarak pasta kesildi.

Yayınlanma Tarihi: 20-01-2021

Koronavirüs tedbirleri kapsamında, 30.11.2020 tarihinde Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde alınan kararlar doğrultusunda İçişleri Bakanlığı tarafından 01.12.2020 tarihli ve "Koronavirüs Salgını Yeni Tedbirler" konulu genelge yayımlanmıştır.

Söz konusu Genelge ile 01.12.2020 Çarşamba gününden itibaren geçerli olacak şekilde yeni kısıtlamalar getirilmiştir. Söz konusu kısıtlamalar ile ilgili bilgi için aşağıda linki yer alan Genelgenin dikkatlice okunması önem arz etmektedir.

Sokağa çıkma kısıtlamasının günlük hayata etkisini en az düzeyde tutmak amacıyla; Açık Olacak İş Yeri, İşletme ve Kurumlar ile İstisna Kapsamında Olan Kişiler Genelge'de belirtilmiştir.

Genelgede belirtilen bu kişilerin yapılacak denetim ve kontrollerde kısıtlamalardan muaf olduklarını kanıtlamaları ve cezai işlemlerle karşı karşıya kalmamaları için aşağıda yer alan İzin Formunun doldurulup işyeri tarafından kaşe ve imza yapılmış olarak yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

İzin Formunun ilgili işyeri dışında başka bir yere onaylatılmasına gerek yoktur.

İzin Formları her bir çalışan için en fazla 1 haftalık düzenlenecektir.

Üyelerimize önemle duyurulur.

EKLER: