Match4Industry Online İkili İş Görüşmeleri Etkinliği-2 Aralık 2020

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası, Avrupa İşletmeler Ağı (EEN) üyesi Doğu Marmara ABİGEM işbirliğinde düzenlenen Match4Industry 2020 ikili iş görüşmeleri etkinliği, 2 Aralık 2020 tarihinde B2Match platformu üzerinden online olarak yapılacaktır.

Bu seneki Match4Industry etkinliğinde, bulunduğunuz ortamdan sisteme online bağlanarak ilgili sektörlerde faaliyet gösteren yabancı firma temsilcileri ile görüşmelerde bulunabilecek ve olası işbirliklerini değerlendirebileceksiniz.

ETKİNLİĞİN İLGİLİ SEKTÖRLERİ:

• Makina ve Metal
  • Plastik & Kauçuk
  • Kimya
  • Yapı ve Yapı Materyalleri
  • Enerji
  • Çevre
  • Elektrik – Elektronik
  • Bilişim ve İletişim Teknolojileri
  • Otomotiv Yan Sanayi
  • Lastik

Match4ındustry etkinliği ile 2012’den beri 5700’ün üzerinde ikili iş görüşmesi 1200’den fazla firma katılımı sağlanmıştır. Bu yıl odamız ilk defa etkinlik partneri olarak üyelerimizin iş ağlarını geliştirmeleri ve yeni iş ortaklıkları kurmaları konusunda üyelerimizi desteklemektedir.

Katılım Ücretsizdir!

Kayıt için son gün: 30 Kasım 2020

Bilgi ve Kayıt için: https://match4industry-2020.b2match.io/

Kayıt olurken ortak kuruluş olarak İNEGÖL CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY seçilmelidir.

KAYIT VE ETKİNLİĞİN İŞLEYİŞİ KONUSUNDA ODAMIZ İŞ GELİŞTİRME MÜDÜRLÜĞÜNDEN DESTEK ALABİLİRSİNİZ.

MATCH4INDUSTRY KAPSAMINDA SUNULAN HİZMETLER

• Firma profillerinin çevrimiçi sistemde yayınlanması,
  • Etkinlik öncesinde, sırasında ve sonrasında destek,
  • İngilizce – Türkçe, Türkçe – İngilizce tercüme.

MATCH4INDUSTRY ETKİNLİĞİ’NDE,

• Sektörün önde gelen firmalarına ürünlerinizi ve hizmetlerinizi sunabilir,
  • Fırsatları keşfederek önemli bağlantılar kurabilir,
  • Endüstrideki son gelişmeleri takip edebilir,
  • Avrupa ve ötesindeki yeni pazar ve iş fırsatları ile ağınızı genişletebilirsiniz.

Yayınlanma Tarihi: 04-11-2020

Koronavirüs tedbirleri kapsamında, 30.11.2020 tarihinde Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde alınan kararlar doğrultusunda İçişleri Bakanlığı tarafından 01.12.2020 tarihli ve "Koronavirüs Salgını Yeni Tedbirler" konulu genelge yayımlanmıştır.

Söz konusu Genelge ile 01.12.2020 Çarşamba gününden itibaren geçerli olacak şekilde yeni kısıtlamalar getirilmiştir. Söz konusu kısıtlamalar ile ilgili bilgi için aşağıda linki yer alan Genelgenin dikkatlice okunması önem arz etmektedir.

Sokağa çıkma kısıtlamasının günlük hayata etkisini en az düzeyde tutmak amacıyla; Açık Olacak İş Yeri, İşletme ve Kurumlar ile İstisna Kapsamında Olan Kişiler Genelge'de belirtilmiştir.

Genelgede belirtilen bu kişilerin yapılacak denetim ve kontrollerde kısıtlamalardan muaf olduklarını kanıtlamaları ve cezai işlemlerle karşı karşıya kalmamaları için aşağıda yer alan İzin Formunun doldurulup işyeri tarafından kaşe ve imza yapılmış olarak yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

İzin Formunun ilgili işyeri dışında başka bir yere onaylatılmasına gerek yoktur.

İzin Formları her bir çalışan için en fazla 1 haftalık düzenlenecektir.

Üyelerimize önemle duyurulur.

EKLER: