İTSO’dan Gecikmiş Aidatlara Taksit Fırsatı

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Yavuz Uğurdağ, gecikmiş aidat borcu olanların ödemelerinde kredi kartına 4 taksit fırsatı sunulacağını belirtti.

İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, Yönetim Kurulu’nun teklifi sonucu Oda Meclisi tarafından alınan kararla, gecikmiş aidat borcu olan Oda üyelerinin ödemelerinde kredi kartına 4 taksit fırsatı sunulacağını ifade etti.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, “Dünya genelinde olduğu gibi ilçemizde de yaşanan pandemi ve beraberindeki ekonomik dalgalanmalar, uzun bir süre tüm sektörlerimizi olumsuz yönde etkiledi. Birçok sektörümüzde üreticilerimizin ve sanayicilerimizin işleri durma noktasına gelirken, dış ticaret yapan firmalarımız gümrüklerin kapalı olması neticesinde çalışmalarını sürdüremediler. Ekonomik ve sosyal hayatın olumsuz etkilere maruz kaldığı bu dönemde bizler de her an üyelerimizin yanında olmaya ve onların faydasına hizmetler sunmaya özen gösterdik. Gerek pandemi münasebetiyle gerekse farklı sebeplerden ötürü ekonomik sorunlarla karşılaşan üyelerimizin aidatlarında gecikme yaşandığı görüldü. Bizler de bu noktada üyelerimize kolaylık sağlayabilmek maksadıyla, Oda üyelerimizin gecikmiş aidatlarında kredi kartına 4 taksit imkânı sağlamış bulunuyoruz. Üyelerimiz, ödemelerini Odamıza gelerek kredi kartına 4 taksit şeklinde gerçekleştirebilirler. Tüm üyelerimizi bu fırsattan faydalanmaya davet ediyorum” dedi.

Başkan Yavuz Uğurdağ, kredi kartına taksitlendirme imkânından; Halk Bankası, Ziraat Bankası, İş Bankası, Yapı Kredi ve Garanti Bankası kredi kartı sahibi üyelerin faydalanabileceğini ifade etti.

Yayınlanma Tarihi: 04-11-2020

Koronavirüs tedbirleri kapsamında, 30.11.2020 tarihinde Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde alınan kararlar doğrultusunda İçişleri Bakanlığı tarafından 01.12.2020 tarihli ve "Koronavirüs Salgını Yeni Tedbirler" konulu genelge yayımlanmıştır.

Söz konusu Genelge ile 01.12.2020 Çarşamba gününden itibaren geçerli olacak şekilde yeni kısıtlamalar getirilmiştir. Söz konusu kısıtlamalar ile ilgili bilgi için aşağıda linki yer alan Genelgenin dikkatlice okunması önem arz etmektedir.

Sokağa çıkma kısıtlamasının günlük hayata etkisini en az düzeyde tutmak amacıyla; Açık Olacak İş Yeri, İşletme ve Kurumlar ile İstisna Kapsamında Olan Kişiler Genelge'de belirtilmiştir.

Genelgede belirtilen bu kişilerin yapılacak denetim ve kontrollerde kısıtlamalardan muaf olduklarını kanıtlamaları ve cezai işlemlerle karşı karşıya kalmamaları için aşağıda yer alan İzin Formunun doldurulup işyeri tarafından kaşe ve imza yapılmış olarak yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

İzin Formunun ilgili işyeri dışında başka bir yere onaylatılmasına gerek yoktur.

İzin Formları her bir çalışan için en fazla 1 haftalık düzenlenecektir.

Üyelerimize önemle duyurulur.

EKLER: