İşçi İşveren İlişkilerinde Ortaya Çıkabilecek Uyuşmazlıklar Eğitimi

01 Temmuz 2024 Pazartesi günü saat 13.00’te Odamız Konferans Salonunda Av. Arb. Okşan Gülşen KÖMÜRCÜ sunumuyla “İşçi İşveren İlişkilerinde Ortaya Çıkabilecek Uyuşmazlıklar ve Çözüm Yöntemleri” eğitimi ücretsiz olarak gerçekleştirilecektir. İş yerlerinde işçi-işveren ilişkilerinin sağlıklı bir şekilde sürdürülmesi, hem çalışanların hem de işverenlerin memnuniyeti ve iş yerinin verimliliği açısından kritik öneme sahiptir. Ancak, zaman zaman bu ilişkilerde çeşitli uyuşmazlıklar ortaya çıkabilmektedir. Bu uyuşmazlıkların etkin bir şekilde yönetilmesi ve çözüme kavuşturulması, iş yerindeki huzur ve iş barışının korunması açısından büyük bir rol oynar.

Eğitimde, işçi-işveren ilişkilerinde en sık karşılaşılan uyuşmazlık türleri ve bu uyuşmazlıkların çözümüne yönelik yöntemler detaylı bir şekilde ele alınacaktır. Eğitim kapsamında işçi hakları, iş sözleşmeleri, ücret anlaşmazlıkları, çalışma koşulları, işten çıkarma ve iş güvenliği gibi konular incelenecektir. Ayrıca, katılımcılar pratik çözüm önerileri ve yasal çerçeveler hakkında bilgi sahibi olacaklardır. Bu eğitime, insan kaynakları profesyonelleri, iş yeri yöneticileri, hukuk danışmanları, sendika temsilcileri ve işçi temsilcileri gibi işçi-işveren ilişkileriyle doğrudan ilgilenen herkes katılabilir.

Eğitimde yer alacak başlıca konular şunlardır:

- İşçi Hakları ve İş Kanunu

- İş Sözleşmeleri ve Uyuşmazlık Çözümü

- Ücret Anlaşmazlıkları

- Çalışma Koşulları ve İş Güvenliği

- İşten Çıkarma ve Tazminatlar

- Arabuluculuk ve Alternatif Çözüm Yöntemleri

Tarih : 01 Temmuz 2024 Pazartesi, saat 13.00

Yer    : İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu (OSB 1. Cadde)

Eğitime Online Kayıt için Tıklayınız.

DETAYLI BİLGİ İÇİN;

Yağmur AKMAN - İş Geliştirme Personeli