İhracat Destekleri Eğitimi

28 Haziran 2024 Cuma günü saat 14.00’da Odamız Konferans Salonunda “İhracat Destekleri” eğitimi ücretsiz olarak gerçekleştirilecektir. İhracat, ülkemizin ekonomik büyümesinde ve küresel pazarlarda rekabet gücünün artırılmasında hayati bir rol oynamaktadır. İşletmelerimizin uluslararası pazarlarda daha etkin ve başarılı olabilmeleri için devletimiz tarafından sunulan ihracat destekleri büyük önem taşımaktadır.

Eğitimde, devletin ihracat yapan firmalar için sağladığı destekler, teşvikler ve hibe programları hakkında kapsamlı bilgiler sunulacaktır.

Bu desteklerden nasıl yararlanılabileceği, başvuru süreçleri ve gerekli belgelerin detaylı bir şekilde ele alınacağı eğitime ihracat yapan veya yapmayı planlayan işletme sahipleri ve yöneticileri, ihracat departmanı çalışanları, iş geliştirme uzmanları, dış ticaret danışmanları, finans ve muhasebe departmanı çalışanları, lojistik - nakliye firmaları temsilcileri ve tüm üyelerimiz davetlidir.

Eğitim İçeriği:

1. İhracat Destek ve Teşvik Programlarının Genel Tanıtımı

2. İhracat Kredileri ve Finansman İmkanları

3. Pazar Araştırma ve Pazarlama Desteği

4. Yurtdışı Fuar ve Tanıtım Destekleri

5. E-Ticaret ve Dijital Pazarlama Destekleri

6. Başvuru Süreçleri ve Gerekli Belgeler

Tarih : 28 Haziran 2024 Cuma, saat 14.00

Yer    : İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu (OSB 1. Cadde)

Eğitime Online Kayıt için Tıklayınız.

DETAYLI BİLGİ İÇİN;

Yağmur AKMAN - İş Geliştirme Personeli