KOBİ'ler İçin Devlet Destek ve Teşvikleri Eğitimi

27 Haziran 2024 Perşembe günü saat 14.00’da Odamız Konferans Salonunda “KOBİ’ler İçin Devlet Destek ve Teşvikleri” eğitimi ücretsiz olarak gerçekleştirilecektir. Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler (KOBİ'ler), ülkemizin ekonomik büyümesinin ve istihdamının temel taşlarıdır. KOBİ'lerin sürdürülebilir büyüme ve rekabet gücünü artırmak amacıyla devletimiz tarafından sunulan çeşitli destek ve teşvik programlarından haberdar olmak, işletmelerin gelişimi için büyük önem taşımaktadır.

Eğitimde, devletin sunduğu finansal destekler, vergi avantajları, hibe programları ve diğer teşvikler hakkında kapsamlı bilgiler sunulacaktır. Ayrıca, bu desteklerden nasıl yararlanılabileceği, başvuru süreçleri ve gerekli belgeler detaylı bir şekilde ele alınacaktır.

KOBİ'lerin devlet destek ve teşviklerinden en etkin şekilde yararlanmasını sağlamayı hedefleyen bu eğitime KOBİ sahipleri ve yöneticileri, girişimciler, finans ve muhasebe departmanı çalışanları, iş geliştirme uzmanları ve tüm üyelerimiz davetlidir.

Eğitim İçeriği:

1. Devlet Destek ve Teşvik Programlarının Genel Tanıtımı

2. Finansal Destek ve Hibe Programları

3. Vergi Avantajları ve Muafiyetler

4. Kredi ve Finansman İmkanları

5. Başvuru Süreçleri ve Gerekli Belgeler

Tarih : 27 Haziran 2024 Perşembe, saat 14.00

Yer    : İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu (OSB 1. Cadde)

Eğitime Online Kayıt için Tıklayınız.

DETAYLI BİLGİ İÇİN;

Yağmur AKMAN - İş Geliştirme Personeli