Mustafa Kemal ATATÜRK
Şirketler İçin Sözleşme Hazırlama Eğitimi

14 Haziran 2024 Cuma günü saat 10.00’da Odamız Konferans Salonunda, katılımcıların sözleşme yapma sürecinde karşılaşabilecekleri hukuki ve pratik sorunlara çözüm üretebilmeleri, riskleri minimize edebilmeleri ve etkin sözleşmeler hazırlayabilmeleri için tasarlanan “Şirketler İçin Sözleşme Hazırlama” eğitimi düzenlenecektir.

Şirketler için sözleşme hazırlama eğitimi, iş dünyasında hukuki güvenliği sağlamak ve ticari ilişkileri düzenlemek amacıyla katılımcılara kapsamlı bir bilgi sunmayı hedeflemektedir.

Eğitim kapsamında, sözleşme hukuku, sözleşme türleri, temel sözleşme unsurları, tarafların hak ve yükümlülükleri, sözleşmelerde dikkat edilmesi gereken hukuki noktalar, müzakere teknikleri ve uyuşmazlık durumlarında uygulanacak stratejiler detaylı olarak ele alınacaktır.

Bu eğitim, sözleşme hazırlama ve yönetme süreçlerinde aktif rol alan profesyonelleri hedeflemektedir. Büyük ölçekli sözleşmelerin hazırlanmasında stratejik rol oynayan şirket yöneticileri ve CEO'lar, hukuk müşavirleri ve avukatlar, sözleşmelerin hukuki uygunluğunu denetleyen profesyoneller olarak bu eğitimin önemli bir katılımcı grubunu oluşturur.

Ayrıca, satın alma ve tedarik süreçlerinde sözleşme hazırlayan yöneticiler, çalışanlarla yapılan iş sözleşmelerinden sorumlu insan kaynakları yöneticileri, finansal sözleşmelerin hazırlanması ve kontrolünde görev alan finans yöneticileri ve CFO'lar da bu eğitimden faydalanacaktır. Proje süreçlerinde sözleşme yönetiminde görev alan proje yöneticileri de hedef kitlenin bir parçasıdır.

Üyelerimiz başta olmak üzere, iş sürecinde sözleşme hazırlama alanında bilgi ve beceri kazanmak isteyen herkes eğitimimize davetlidir.

 

Tarih : 14 Haziran 2024 Cuma, saat 10.00 -17.00
Yer    : İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu (OSB 1. Cadde)

Eğitime Online Kayıt için Tıklayınız.

 

DETAYLI BİLGİ İÇİN;
Yağmur AKMAN
 - İş Geliştirme Personeli
Tel: 0 224 714 82 60 Dahili : 141

Esra ŞAHİN - İş Geliştirme Personeli
Tel: 0 224 714 82 60 Dahili : 143

Yayınlanma Tarihi: 11-06-2024

BAŞKANIN MESAJI
ETKİNLİK TAKVİMİ
E-BÜLTEN
ANKET
Duyurularımızdan Nasıl Haberdar Oluyorsunuz?