Yüksek Enflasyon Ortamında İşletme Yönetimi

13 Haziran 2024 Perşembe günü saat 14.00’da Odamız Konferans Salonunda “Yüksek Enflasyon Ortamında İşletme Yönetimi” eğitimi ücretsiz olarak gerçekleştirilecektir. Yüksek enflasyon dönemlerinde işletme yönetimi, dinamik ve zorlu bir süreçtir. Bu eğitim programının amacı, işletme yöneticilerine ve girişimcilere, enflasyonun etkilerini anlamaları ve bu etkileri en aza indirgemek için stratejik kararlar almaları konusunda gerekli bilgi ve becerileri kazandırmaktır.

Program, maliyet yönetimi, fiyatlandırma stratejileri, finansal planlama ve risk yönetimi gibi konularda derinlemesine bilgi sunarak, katılımcıların işletmelerini enflasyonist baskılara karşı daha dirençli hale getirmelerini sağlamayı hedefler. Ayrıca, katılımcıların mevcut ekonomik koşullarda fırsatları değerlendirmelerine ve sürdürülebilir büyüme stratejileri geliştirmelerine yardımcı olmayı amaçlamaktadır.

Bu eğitim programı, farklı sektörlerden işletme sahipleri, yöneticiler, finansal analistler ve girişimciler için tasarlanmıştır. Özellikle, ekonomik dalgalanmalara hızlı ve etkin bir şekilde yanıt vermesi gereken küçük ve orta ölçekli işletmelerin (KOBİ'ler) yöneticileri ve karar vericileri için son derece faydalıdır. Eğitimimiz aynı zamanda, finans ve muhasebe departmanlarında görev yapan profesyoneller ile stratejik planlama ve risk yönetimi konularında uzmanlaşmak isteyen herkese açıktır.

Eğitime tüm üyelerimiz davetlidir.

Tarih : 13 Haziran 2024 Perşembe, saat 14.00
Yer    : İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu (OSB 1. Cadde)

Eğitime Online Kayıt için Tıklayınız.

DETAYLI BİLGİ İÇİN;
Yağmur AKMAN