Mustafa Kemal ATATÜRK
Yatırım Teşvikleri Semineri

11 Haziran 2024 Salı günü saat 15.00’da Odamız Konferans Salonunda, işletmelerin rekabet gücünü artırmak ve yatırım süreçlerini desteklemek amacıyla Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın “Yatırım Teşvikleri” konulu ücretsiz seminer gerçekleştirilecektir. Vergilerin finansal açıdan öneminin giderek arttığı bu dönemde işletmelerin ve yatırımcıların vergisel avantajlardan doğru ve hızlı bir şekilde faydalanabilmesi büyük bir gereklilik haline gelmiştir.

Seminerimizde, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın yatırım teşvikleri ile ilgili güncel mevzuatlar, teşviklerden nasıl yararlanılacağı ve doğru stratejilerle işletmelerin maliyetlerinin nasıl optimize edileceği hakkında detaylı bilgi sunulacaktır. Vergi uzmanları ve alanında deneyimli konuşmacılar, uygulamalı örneklerle birlikte katılımcılara yol gösterecektir.

Yatırım teşvikleri konusunda bilgi sahibi olmak ve vergisel avantajları en iyi şekilde değerlendirmek isteyen tüm yatırımcılar ve iş dünyası profesyonelleri seminerimize davetlidir.

Tarih : 11 Haziran 2024 Salı, saat 15:00
Yer    : İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu (OSB 1. Cadde)

Seminere Online Kayıt için Tıklayınız.

 

DETAYLI BİLGİ İÇİN;
Yağmur AKMAN
 - İş Geliştirme Personeli
Tel: 0 224 714 82 60 Dahili : 141

Esra ŞAHİN - İş Geliştirme Personeli
Tel: 0 224 714 82 60 Dahili : 143

 

Seminer İçeriği:

  • Vergi yapılandırılması ve planlanması hizmetleri,
  • İndirimli Kurumlar Vergisi Uygulamaları,
  • Mali ve finansal yapı ile ilgili analizlerin yapılması ve risk alanlarının belirlenmesi,
  • Sermaye artırımı, hisse devri gibi konular nedeniyle şirket ana sözleşmesinde meydana gelebilecek değişiklik işlemlerin hukuka uygun biçimde yürütülmesine ilişkin görüş verilmesi,
  • Şirketinizin vergisel, finansal ve operasyonel açıdan yeniden yapılandırılması,
  • Halka arz süreçlerinin yönetilmesi,
  • Ekonomik koşulların yakından izlenmesine bağlı olarak şirketinizin alacağı tedbirler ve ihtiyaç duyabileceği finansal adımlar konusunda bilgilendirme yapılarak şirketlerinizin sürdürülebilirliğine yardımcı olunması.

Yayınlanma Tarihi: 07-06-2024

BAŞKANIN MESAJI
ETKİNLİK TAKVİMİ
E-BÜLTEN
ANKET
Duyurularımızdan Nasıl Haberdar Oluyorsunuz?