MODEF 48. Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarı 1-6 Mayıs 2023

MODEF 2023 48. Uluslararası Mobilya ve Dekorasyon Fuarı, 1-6 Mayıs 2023 tarihleri arasında İnegöl'de düzenlenecek. Fuar, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası'nın kurucu ortağı olduğu Modef Fuarcılık Ticaret ve Limited Şirketi tarafından organize edilecek.

Türkiye'nin mobilya başkenti olarak bilinen İnegöl'de üretim yapan yaklaşık 200 katılımcı, fuarda ürünlerini sergileyecek. MODEF 2023 Fuarı, mobilya sektörünün önde gelen firmaları ile tasarımcılarını, tedarikçilerini, satıcılarını, ithalat ve ihracatçılarını, uluslararası alım heyetlerini bir araya getirerek sektöre yeni bir ivme kazandıracak.

MODEF Fuarı, her yıl artan ziyaretçi sayısı ve dünya çapında tanınırlığı ile İnegöl'ün lokomotif sektörü olan mobilyanın gelişimine katkı sağlıyor. Aynı zamanda, İnegöl'ün, Bursa'nın ve Türkiye'nin ekonomisine önemli bir katkıda bulunuyor.

MODEF 2023 Fuarı'na katılımcı olan firmaların birçoğu, kaliteli ve estetik mobilyalarının yanı sıra yenilikçi tasarımları ve sıra dışı ürünleri ile öne çıkıyor. Fuar, katılımcılar için, yenilikçi çözümler sunarak, yeni işbirlikleri, satış anlaşmaları ve ihracat fırsatları oluşturacak.

MODEF 2023 Fuarı, İnegöl'de üretilen mobilyaların tanıtımı, ihracatın arttırılması ve sektöre ivme kazandırılması açısından büyük bir fırsat sunuyor. Fuar, mobilya sektörüne yön veren isimleri ve sektördeki yenilikleri keşfetmek isteyen herkesi İnegöl'de ağırlamaya hazırlanıyor.

MODEF 2023 Fuarı, İnegöl'de gerçekleşen en büyük fuar organizasyonlarından biri olacak ve mobilya sektörünün en önemli fuarları arasında yer alacak. Fuarın açılış töreni 1 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak ve İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası, tüm katılımcıları, alım heyetlerini ve ziyaretçileri arasında görmekten büyük bir onur duyacaktır.

Yayınlanma Tarihi: 26-04-2023