Mustafa Kemal ATATÜRK
İnegöl Exporters Projesi Lansman ve Bilgilendirme Toplantısı

İnegöl Exporters Projesi Bilgilendirme ve Lansman Toplantısına davetlisiniz

Üyelerimizin dış ticaret hacmini arttırmak, geliştirmek ve ihracat yapmayan üyelerimize ihracat yapmalarını sağlamak üzere “İnegöl Exporters” Projesi başlıyor.  Proje kapsamında üyelerimizin dijitalleşme süreçlerine katkıda bulunmak üzere e-ihracat ve dijitalleşme alanın gerçekleştirecekleri çalışmalar desteklenecektir.

Proje kapsamında çeşitli sektörlerimizden ilk etapta 1000 üyemiz için tamamen ücretsiz olarak globalpiyasa.com alt yapısı kullanılarak üyelerimizin ihracat ve dijitalleşme yeteneklerinin geliştirilmesi hedeflenmektedir. Tüm sektörlerimizin dahil edileceği projede üyelerimizin B2B (Sipariş Modülü), B2C (Elektronik Mağazacılık) alanlara erişimlerinin sağlanmasının yanı sıra CRM (Müşteri Yönetimi), insan kaynakları, e-katalog, ürün modüllerini kullanmaları sağlanacaktır. Ayrıca proje kapsamında yılda 2 kere sanal fuar düzenlenecektir.

Söz konusu projemizin lansman ve proje bilgilendirme toplantısı için projeye dahil edilen tüm üyelerimizi 15.02.2022 tarihinde gerçekleştirilecek toplantımıza davet ediyorum.

Katılımınızdan memnuniyet duyarız.

Yavuz UĞURDAĞ
İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası
Yönetim Kurulu Başkanı

 

Lansman ve Bilgilendirme Toplantısı:

Tarihi: 15.02.2022, Salı
Saat: 13:00
Yer: İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu
Süleymaniye Mah. 1. Cad. No:24 16425 İnegöl Bursa

Proje hakkında hazılanan bilgi notuna ulaşmak için tıklayınız. 

 

Yayınlanma Tarihi: 11-02-2022

BAŞKANIN MESAJI
ETKİNLİK TAKVİMİ
E-BÜLTEN
ANKET
Duyurularımızdan Nasıl Haberdar Oluyorsunuz?