Mustafa Kemal ATATÜRK
2022-2025 İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Stratejik Planı Yayınlandı

2022-2025 İNEGÖL TİCARET VE SANAYİ ODASI STRATEJİK PLANI YAYINLANDI

İlçemiz ticaret ve sanayisinin yansıra bölgemiz, ülkemiz ekonomisinin gelişimine katkıda bulunmak amacıyla farklı alanlarda birçok çalışmanın bugüne kadar lokomotifi olarak tüm paydaşlarımızda birlikte hareket ettik. Bu doğrultuda da en temel hareket gücümüz Odamız üyeleridir.

Sanayinin gelişim ve sürdürülebilirliğine katkıda bulunarak, yapısal dönüşüm sürecinde üyelerimizin çözüm ortağı olmayı amaçlayan Odamız, bu süreci stratejik planını hazırlarken de göz önünde bulundurmuş ve faaliyetlerini bu kapsamda tespit etmiştir.

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası olarak, yenilikçi, vizyoner, katılımcı ve üyelerimizin ihtiyaçlarını anlayan ve beklentilerini karşılayan bir tutum temel alan 4 yıllık stratejik planımızı hazırladık. Bu kapsamda yapılan çalışmalar neticesinde 2022-2025 Stratejik Planı’nda bu dayanağa uygun stratejiler belirledik.

Odamızın 2022-2025 Stratejik Planı çalışmalarında emeği geçen Yönetim Kurulu Üyelerimize, Meclis Üyelerimize, Meslek Komitesi Üyelerimize, Akreditasyon İzleme Komitemize, çalışanlarımıza, tüm paydaşlarımıza ve stratejik plan ekibimize katkılarından dolayı teşekkür ederim.

Yavuz UĞURDAĞ
Yönetim Kurulu Başkanı


İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Stratejik Planı (2022-2025) indirmek için tıklayınız. 

Yayınlanma Tarihi: 28-12-2021

BAŞKANIN MESAJI
ETKİNLİK TAKVİMİ
E-BÜLTEN
ANKET
Duyurularımızdan Nasıl Haberdar Oluyorsunuz?