Ukrayna Firma Sorunları Hakkında

İlgi: Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 14.01.2022 tarih ve E-34221550-720-470 sayılı yazısı

İlgide kayıtlı yazıda, Dışişleri Bakanlığından alınan yazıya atfen, Türkiye-Ukrayna Yüksek Düzeyli Stratejik Konseyi (YDSK) 10. Toplantısı'nın, 3 Şubat 2022 tarihinde Kiev'de düzenlenmesinin ihtimal dahilinde bulunduğu belirtilmekte olup, gerçekleştirilebilecek görüşmelerde gündeme getirilmek üzere Ukrayna ile iş yapan firmalarımızın karşılaştığı sorunlar ve varsa taleplere dair bilgi notuna ihtiyaç duyulduğu ifade edilmektedir.

Bilgilerini ve Ukrayna ile iş yapan firmalarımızın karşılaştıkları sorun ve/veya olabilecek taleplerine dair notların, 22 Ocak 20222 tarihine kadar Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine ulaştırılmak üzere Odamıza (itso@itso.org.tr) iletilmesi gerekmektedir.

Üyelerimize duyurulur.

Yayınlanma Tarihi: 17-01-2022