Türkiye-Moğolistan Karma Ekonomik Komisyonu 9. Dönem Toplantısı Hakkında

İlgi: Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 15.10.2021 tarih ve 84403118-720-4113 sayılı yazısı

İlgide kayıtlı yazıda, Türkiye-Moğolistan Karma Ekonomik Komisyonu 9. Dönem Toplantısı'nın 16-17 Kasım 2021 tarihinde Ankara'da gerçekleştirilmesinin planlandığı bildirilmektedir.

Bahse konu toplantının hazırlık çalışmalarında yararlanılmak üzere Moğolistan ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik iş birliği imkanları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerinin en geç 24 Ekim 2021 Pazar gününe kadar Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne ulaştırılmak üzere Odamıza (itso@itso.org.tr) iletilmesi gerekmektedir.

Üyelerimize duyurulur.

Yayınlanma Tarihi: 15-10-2021