Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Mesleki Yeterlilik Sınavı (MART)

Odamız ve MEYBEM Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri A.Ş. ortaklığında Mesleki yeterlilik Sınavları Odamızda devam etmektedir.

2021 yılı Mart Ayı içerisinde Motorlu Kara Taşıtları Alım Satımı Mesleki Yeterlilik Belgesi sınavı yapılması planlanmaktadır. İlgili sınava ön kayıt yaptıran adaylarımızın 11.03.2021 tarihinde saat 14:30'a kadar ödemelerini gerçekleştirerek Odamıza teslim edilmesi gerekmektedir. Ayrıca kimlik fotokopisi ve 2 adet vesikalık fotoğrafını daha önce Odamıza teslim etmemiş adaylarımızın dekont ile beraber evraklarını ilgili tarihe kadar tamamlaması gerekmektedir.

Para Yatırılması Hakkında Önemli Not: Lütfen ücretleri yatırırken, Ad-Soyad, TC Kimlik No, Başvuru Yapılan İl ve Sınav Bilgilerini dekontun açıklama kısmına aşağıdaki gibi yazınız.

DEKONT AÇIKLAMASINDA BULUNMASI GEREKEN BİLGİLER:
ADAY ADI SOYADI : Aday Adı Soyadı
T.C. KİMLİK NO : Aday T.C. Kimlik Numarası
SINAV ADI : Mot. Kara Taş. Alım Sat. Sor. Sev. 5
SINAV İLİ : BURSA

* SINAV ÜCRETİNİ İNTERNET BANKACILIĞI ÜZERİNDEN HAVALE/EFT YAPABİLİRSİNİZ.
** DEKONTUNUZU KİMLİK FOTOKOPİNİZ VE 2 ADET VESİKALIK FOTOĞRAFINIZI DAHA ÖNCE ODAMIZA TESLİM ETTİYSENİZ ab@itso.org.tr ADRESİNE İNTERNET BANKACILIĞI ÜZERİNDEN GÖNDEREBİLİRSİNİZ.

Hesap bilgileri:
MEYBEM Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezleri A.Ş
İŞBANKASI AKAY ŞUBESİ
IBAN: TR57 0006 4000 0014 2011 1580 36

YATIRILMASI GEREKEN TUTAR : 600,00 ₺

İlgili kişi ve üyelerimize duyurulur.

Yayınlanma Tarihi: 05-03-2021

Sağlık Bakanlığı ve Koronavirüs Bilim Kurulunun tavsiyeleri göz önünde bulundurularak 29 Mart 2021 günü toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde alınan kararlar doğrultusunda Bakanlığımız 81 İl Valiliğine Tedbirlerin Gözden Geçirilmesi konulu genelge gönderdi.

Söz konusu Genelgede Bursa ili Çok Yüksek Risk Grubunda Yer Alan İller arasında yer almış olup, Cuma günü saat 21.00’de başlayıp Cumartesi ve Pazar günlerinin tamamını kapsayıp Pazartesi günü saat 05.00’de bitecek şekilde haftasonu sokağa çıkma kısıtlamalası getirilmiştir. Söz konusu kısıtlamalar ile ilgili bilgi için aşağıda linki yer alan Genelgenin dikkatlice okunması önem arz etmektedir.

Sokağa çıkma kısıtlamasının günlük hayata etkisini en az düzeyde tutmak amacıyla; Açık Olacak İş Yeri, İşletme ve Kurumlar ile İstisna Kapsamında Olan Kişiler için İçişleri Bakanlığı'nın 01.12.2020 tarihli aşağıda yer alan Genelgesi'ndeki muafiyetler uygulanmaya devam edecektir.

Genelgede belirtilen bu kişilerin yapılacak denetim ve kontrollerde kısıtlamalardan muaf olduklarını kanıtlamaları ve cezai işlemlerle karşı karşıya kalmamaları için aşağıda yer alan İzin Formunun doldurulup işyeri tarafından kaşe ve imza yapılmış olarak yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

İzin Formunun ilgili işyeri dışında başka bir yere onaylatılmasına gerek yoktur.

İzin Formları her bir çalışan için en fazla 1 haftalık düzenlenecektir.

Üyelerimize önemle duyurulur.

EKLER:

1. 30.03.2021 tarihli Koronavirüs Tedbirlerinin Gözden Geçirilmesi Genelgesi
  2. 01.12.2020 tarihli Açık Olacak İşyeri, İşletme ve Kurumlar ile İstisna Kapsamında Olan Kişilerin Yer Aldığı Genelge
  3. İzin Formu MS EXCEL dosyası (xls) için tıklayınız.