AB ve Türkiye Kırsal Kalkınma Politikası Konulu Çalıştay Hakkında

TOBB ve EUROCHAMBRES işbirliğinde yürütülen Türkiye-AB İş Diyaloğu Projesi kapsamında, AB ve Türkiye'de Mevcut Kırsal Kalkınma Politikası konusunda ve Türkiye'de IPARD konusunda önemli bilgilendirmelerin yapılacağı "AB ve Türkiye Kırsal Kalkınma Politikası" konulu çalıştay, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası koordinasyonunda 20 Ocak 2021 Çarşamba günü 13:30 - 15:00 saatleri arasında düzenlenecektir.

Etkinlik boyunca Türkçe ve İngilizce simultane çeviri sağlanacaktır.

Etkinliğe katılmak için lütfen aşağıdaki adresten kayıt yaptırınız: https://zoom.us/meeting/register/tJUoc-qtrTwjHdFyMapqTynzIJNZzlAsru_r

Yayınlanma Tarihi: 21-01-2021

Koronavirüs tedbirleri kapsamında, 30.11.2020 tarihinde Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde alınan kararlar doğrultusunda İçişleri Bakanlığı tarafından 01.12.2020 tarihli ve "Koronavirüs Salgını Yeni Tedbirler" konulu genelge yayımlanmıştır.

Söz konusu Genelge ile 01.12.2020 Çarşamba gününden itibaren geçerli olacak şekilde yeni kısıtlamalar getirilmiştir. Söz konusu kısıtlamalar ile ilgili bilgi için aşağıda linki yer alan Genelgenin dikkatlice okunması önem arz etmektedir.

Sokağa çıkma kısıtlamasının günlük hayata etkisini en az düzeyde tutmak amacıyla; Açık Olacak İş Yeri, İşletme ve Kurumlar ile İstisna Kapsamında Olan Kişiler Genelge'de belirtilmiştir.

Genelgede belirtilen bu kişilerin yapılacak denetim ve kontrollerde kısıtlamalardan muaf olduklarını kanıtlamaları ve cezai işlemlerle karşı karşıya kalmamaları için aşağıda yer alan İzin Formunun doldurulup işyeri tarafından kaşe ve imza yapılmış olarak yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

İzin Formunun ilgili işyeri dışında başka bir yere onaylatılmasına gerek yoktur.

İzin Formları her bir çalışan için en fazla 1 haftalık düzenlenecektir.

Üyelerimize önemle duyurulur.

EKLER: