Ticaret Kolaylaştırılması Koordinasyon Komitesi İnternet Sitesi Hakkında

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan bir yazıda, Ticaret Bakanlığı'nın yazıya atfen; bilgileri olduğu üzere Ticaretin Kolaylaştırılması Koordinasyon Komitesi faaliyetleri kapsamında Komitenin internet sitesinin (https://kolayticaret.gov.tr/) kurulduğu bildirilmektedir..

Komitenin internet sitesinin daha etkin kullanılmasını teminen internet sitesindeki mevcut linklerin yanı sıra, sitede yer almasında fayda görülen, ticaret erbabının ihtiyaç duyduğu, ticaretin kolaylaştırılması hedefleriyle uyumlu bilgi, belge ve uygulamaların Ticaret Bakanlığı ile paylaşılması talep edilmektedir.

Bu itibarla, Komite internet sitesinde paylaşılmak üzere dış ticaret alanında faaliyet gösteren firmalarımızın ihtiyacını karşılayacak nitelikteki bilgi, belge ve uygulamalar ve bu uygulamalara ait internet linkleri ile ilgili Odanızın görüş, öneri ve değerlendirmeleri talep edilmektedir.

Bu kapsamda; TOBB'a iletilecek Odamız görüşlerine dayanak oluşturmak üzere,söz konusu konu hakkındaki görüş ve önerilerinizi 27 Ocak 2021 tarihi mesai bitimine kadar Odamızın ab@itso.org.tr e-posta adresine ulaştırılması hususunu bilgilerinize sunarız.

Bilgilerinize sunarız.

Yayınlanma Tarihi: 20-01-2021