7. Konya Savunma Sanayi Tedarikçi Buluşmaları

Son Yıllarda Türk Savunma Sanayiinin ihtiyaçlarının yurtiçinde milli imkanlarla, özgün olarak geliştirilip üretilmesi konusunda önemli yol alan Konya sanayisi, T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayi Başkanlığı destekleriyle, sektördeki payını artırmak için çalışmalarını sürdürmektedir. Konya’nın sektöre yönelik yoğun ilgisi, güçlü sanayi altyapısı, üretim kabiliyetleri ve tedarikçi geliştirme programları ile sektöre yönelik çalışan firma sayısı da her geçen gün artmaktadır.

Konya Sanayi Odası tarafından, T.C. Savunma Sanayi Başkanlığımız öncülüğünde, savunma sanayii alanında yerlileştirme ve millileştirme ilkesi doğrultusunda çalışmalar yürütülmektedir. Bu kapsamda, 7. Konya Savunma Sanayi Tedarikçi Buluşmaları Programı 23-25 Kasım 2023 tarihlerinde Konya Selçuklu Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecektir. Sektöre yönelik iş birliklerinin geliştirilmesine olanak sağlayacak programda; ikili iş görüşmeleri, firma ziyaretleri ve konferanslar gerçekleştirilecektir.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ: https://savunma.kso.org.tr/

EK: Broşür İçin Tıklayınız.

Yayınlanma Tarihi: 15-09-2023