Dubai Webinar Etkinliği

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza intikal eden yazıda; Dubai'de yerleşik iş insanlarımızın üyesi oldukları ve ikili ticaretin artırılması amacıyla faaliyet gösteren Türk İş Konseyi tarafından 9 Aralık 2020 günü Türkiye saatiyle 10:00-11:00 saatleri arasında "Yurtdışı Alacakların Yerel Mahkemeler (BAE) Yoluyla Tahsili" konulu bir webinar düzenleneceği bildirilmiştir.

Yazıda devamla, özellikle Covid- 19 salgını nedeniyle taahhütlerin yerine getirilmesinde yaşanan sorunlardan kaynaklanan ticari anlaşmazlıkların sayısındaki artış göz önüne alındığında, söz konusu etkinliğin Birleşik Arap Emirlikleri'ne ihracat yapan ve yapmayı planlayan ihracatçı firmalarımız için faydalı olacağı ifade edilmiştir.

Bahse konu toplantının detayları ekte sunulmuş olup, toplantıya https://forms.gle/p5ugaBJaoT1uLnQC7 link adresinden kayıt yaptırılması hususunu,

Bilgilerinize sunarız,

Yayınlanma Tarihi: 27-11-2020