ISK-SODEX İSTANBUL 2021

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Türkiye Sektör Meclislerinin Kuruluş, Görev ve Çalışma Yönetmeliği uyarınca faaliyetlerine devam eden Türkiye İklimlendirme Meclisi, 29 Eylül-2 Ekim 2021 tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek "Uluslararası HVAC&R, Yalıtım, Pompa, Vana, Tesisat, Su Arıtma, Yangın, Havuz ve Güneş Enerjisi Sistemleri Fuarı ISK-SODEX İSTANBUL 2021"i desteklemeye yönelik mutat meclis toplantılannda karar almıştır. Söz konusu fuarın tanıtımı için Birliğimize bağlı ve muadil tüm ulusal ve uluslararası kurumlara ekte hazırlanan bilgilendirme metni ekte bulunmaktadır.

Ek: Bilgilendirme metni

Tüm üyelerimize duyurulur.

Yayınlanma Tarihi: 17-11-2020

Koronavirüs tedbirleri kapsamında, 30.11.2020 tarihinde Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde alınan kararlar doğrultusunda İçişleri Bakanlığı tarafından 01.12.2020 tarihli ve "Koronavirüs Salgını Yeni Tedbirler" konulu genelge yayımlanmıştır.

Söz konusu Genelge ile 01.12.2020 Çarşamba gününden itibaren geçerli olacak şekilde yeni kısıtlamalar getirilmiştir. Söz konusu kısıtlamalar ile ilgili bilgi için aşağıda linki yer alan Genelgenin dikkatlice okunması önem arz etmektedir.

Sokağa çıkma kısıtlamasının günlük hayata etkisini en az düzeyde tutmak amacıyla; Açık Olacak İş Yeri, İşletme ve Kurumlar ile İstisna Kapsamında Olan Kişiler Genelge'de belirtilmiştir.

Genelgede belirtilen bu kişilerin yapılacak denetim ve kontrollerde kısıtlamalardan muaf olduklarını kanıtlamaları ve cezai işlemlerle karşı karşıya kalmamaları için aşağıda yer alan İzin Formunun doldurulup işyeri tarafından kaşe ve imza yapılmış olarak yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

İzin Formunun ilgili işyeri dışında başka bir yere onaylatılmasına gerek yoktur.

İzin Formları her bir çalışan için en fazla 1 haftalık düzenlenecektir.

Üyelerimize önemle duyurulur.

EKLER: