2019 Piyasa Gözetimi ve Denetimi Raporu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden 16.11.2020 tarihinde alınan yazıda;

“Ticaret Bakanlığı tarafından Birliklerine iletilen 19.10.2020 tarihli 00058324088 sayılı 2019 Piyasa Gözetimi ve Denetimi Raporu konulu yazıyla Bakanlığın hazırladığı “2019 Yılı Piyasa Gözetimi ve Denetimi Raporu”na elektronik ortamda Ticaret Bakanlığı internet sayfasından (https://www.ticaret.gov.tr/urun-guvenligi/piyasa-gozetimi-vedenetimi/izleme-ve-raporlama/yillik-veriler) erişilebileceğinin ifade edildiği” belirtilmektedir.

Tüm üyelerimize duyurulur.

Yayınlanma Tarihi: 17-11-2020

Koronavirüs tedbirleri kapsamında, 30.11.2020 tarihinde Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde alınan kararlar doğrultusunda İçişleri Bakanlığı tarafından 01.12.2020 tarihli ve "Koronavirüs Salgını Yeni Tedbirler" konulu genelge yayımlanmıştır.

Söz konusu Genelge ile 01.12.2020 Çarşamba gününden itibaren geçerli olacak şekilde yeni kısıtlamalar getirilmiştir. Söz konusu kısıtlamalar ile ilgili bilgi için aşağıda linki yer alan Genelgenin dikkatlice okunması önem arz etmektedir.

Sokağa çıkma kısıtlamasının günlük hayata etkisini en az düzeyde tutmak amacıyla; Açık Olacak İş Yeri, İşletme ve Kurumlar ile İstisna Kapsamında Olan Kişiler Genelge'de belirtilmiştir.

Genelgede belirtilen bu kişilerin yapılacak denetim ve kontrollerde kısıtlamalardan muaf olduklarını kanıtlamaları ve cezai işlemlerle karşı karşıya kalmamaları için aşağıda yer alan İzin Formunun doldurulup işyeri tarafından kaşe ve imza yapılmış olarak yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

İzin Formunun ilgili işyeri dışında başka bir yere onaylatılmasına gerek yoktur.

İzin Formları her bir çalışan için en fazla 1 haftalık düzenlenecektir.

Üyelerimize önemle duyurulur.

EKLER: