Sektör Sorunları Talebi Hakkında

Birliğimiz çatısı altında faaliyet gösteren TOBB Türkiye Sağlık Hizmetleri Meclisimiz, sağlık hizmetleri sektöründe bakım hizmeti veren "huzurevi ve yaşlı bakım merkezleri" ile "özel engelli bakım merkezleri"ni bünyesinde barındırmaktadır.

TOBB Türkiye Sağlık Hizmetleri Meclisi tarafından ülkemizde hizmet veren "huzurevi ve yaşlı bakım merkezleri" ile "özel engelli bakım merkezleri"nin yaşadıkları sorunların tespiti ve kamu kurumları nezdinde girişimde bulunması amacıyla bir çalışma başlatılmıştır.

Bu kapsamda  yaşanan sorunlar ile ilgili görüş bildirmek isteyen üyelerimizin ab@itso.org.tr e-posta adresine görüşlerini iletmeleri veya Odamız İş Geliştirme Müdürlüğü ile iletişime geçmesi gerekmektedir.

Yayınlanma Tarihi: 02-12-2022