Ücretsiz ziyaret turu 6 Ekim 2018 Cumartesi günü düzenlecektir.

Makine sanayisi ile imalat sanayisinin temel üretim aracı olan takım tezgahlarının Avrasya bölgesindeki en önemli üreticileri, 2-7 Ekim 2018 tarihleri arasında, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek, MAKTEK Avrasya 2018 Fuarı’nda bir araya gelecek.

MAKTEK Avrasya 2018 Fuarı, Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen 1.000’i aşkın firma ve firma temsilciliğini sektör profesyonelleriyle buluşturacak. 70 ülkeden 60 bin ziyaretçinin yanı sıra Çin ve Tayvan gibi milli katılımlara ek olarak Almanya, Rusya, İtalya ve Hindistan başta olmak üzere uluslararası katılımcılara ev sahipliği yapacak fuar; yurt dışından gelecek kamu ve sivil toplum örgütlerinin üst düzey yöneticilerini de ziyaretçi olarak ağırlayacak. 14 salonda toplam 120 bin metrekarelik alanda bir araya getirecek MAKTEK Avrasya Fuarı, yaklaşık 1 milyar dolarlık iş hacmi sağlamayı hedeflemektedir.

Fuarda, takım tezgahları, metal - sac işleme makineleri, tutucular – kesici takımlar, kalite kontrol – ölçüm sistemleri, CAD/CAM, PLM yazılımları ve üretim teknolojileri alanlarında faaliyet gösteren katılımcılar yer alacak.

Odamız tarafından, söz konusu fuara Ziyaret Turu ücretsiz olarak düzenlenecektir.

Kontenjanımız sınırlı olup, 6 Ekim 2018 Cumartesi günü gerçekleştireceğimiz Fuar Ziyaret Turu’na katılmak isteyen üyelerimizin, 3 Ekim 2018 Çarşamba günü mesai bitimine kadar aşağıda iletişim bilgileri verilen Odamız personeline kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Fuar ile ilgili detaylı bilgiye www.maktekfuari.com adresinden ulaşılabilmektedir.

Bilgi ve Kayıt:
Fatih FERİK
Tel: 0224 714 8260, dahili: 131

Tur Programı:
6 Ekim 2018 Cumartesi, sabah 06.30’da İTSO Kozahan Ek Hizmet Binası önünden (Belediye Binası karşısı) hareket
6 Ekim 2018 Cumartesi, 11.30 Fuar alanına varış, serbest zaman
6 Ekim 2018 Cumartesi, 17.00 İnegöl’e hareket