İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Yönetimi, 2018-2019 Eğitim Öğretim yılının başlaması ile birlikte İTSO İlkokulu’nu ziyaret ederek öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Dün okul binasında gerçekleştirilen programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih BİLİCAN, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz UĞURDAĞ, Meclis Başkanı Mahmut DEMİRTAŞ, Yönetim Kurulu Üyeleri ile öğretmenler katıldı.

Programda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, “Bu okulumuz Ticaret ve Sanayi Odası ismi ile müsemma bir okuldur. Bunu İnegöl Ticaret ve Sanayi Odamız yaptırmıştır. Bu okul yapıldığından beri Ticaret ve Sanayi Odamızın başında bulunan yöneticiler, her dönem ilgi ve alakalarıyla okulumuza desteklerini göstermişlerdir. Okulu yaptıktan sonra okulun takibini de bırakmadılar. Bu bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Bu yıl 2018-2019 Eğitim Öğretim yılının 2. gününde okulumuza giderek moral verelim, öğretmenlerimize hayırlı olsun dileklerimizi sunalım ve çocuklarımızı mutlu edecek ufak hediyeler verelim demişler. Nazik davranışları çocuklarımızı olduğu gibi bizleri de mutlu ediyor. İnegöl’ümüzde çok sayıda hayırseverimizin yaptırdığı okul var, Cenab-ı Hak zaten onların karşılığını verecektir. Bu önemli bir hizmet. Bizim için önemi de hayırseverlerimiz tarafından takibinin yapılmasıdır. İTSO da bu geleneği sürdürüyor. Okulumuzun tadilat, tamirat ve ihtiyaçları gideriliyor. Bizim de bir yükümüzü alıyorlar. Kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

DESTEĞİMİZ SÜRECEK
İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yavuz Uğurdağ ise “2018-2019 Eğitim Öğretim yılını dün itibarı ile açmış bulunmaktayız. Bizler de bugün İTSO İlkokulunu ziyaret ediyoruz. Yeni eğitim öğretim yılımız başta İnegöl’ümüze Bursa’mıza ve Türkiye’mize hayırlı olsun. İnşallah kazasız belasız bir şekilde yeni eğitim öğretim yılını sona erdiririz. Küçük nesillerimiz, öğrencilerimiz bizim geleceğimizdir. Biz onlara yatırım yapmak zorundayız. Bunu da isteyerek, arzu ederek, severek yapıyoruz. İTSO, 1995 yılında İnegöl’ümüze bu okulu kazandırmıştır. O dönemde yöneticilik yapan, bu okulun kazandırılmasına imza atan başkan ve yönetim kurulu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bizim de görevimiz bu tip kurumlara desteğimizi esirgemeden sürdürmektir. İnşallah biz de bu süreçten sonra özellikle İnegöl’deki eğitim ihtiyaçlarını karşılamak adına çalışacağız. Bu okula her zaman desteğimizi göstereceğiz. Bu sene dış cepheyle alakalı sıkıntılarımız vardı, onları giderdik. Daha temiz ve güzel bir görüntüye ulaştırdık. Bundan sonra da bu okulla ilgili her türlü ihtiyaçlarında yanlarındayız. Çocuklarımız bizim gözbebeklerimizdir. Onları iyi eğitmeliyiz. Bunu yaparken de kaliteli bir ortamda gerçekleştirmeliyiz. İTSO olarak başta bu okul olmak üzere tüm eğitim kurumlarına desteğimizi vermeye devam edeceğiz. Yeni eğitim döneminde herkese başarılar diliyoruz.” ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından İTSO Yönetim Kurulu Başkanı, Meclis Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.