Odamızdan %50 Ekonomi Bakanlığı destekli İtalya Milano "I Saloni" Mobilya Fuarı Yurtdışı İş Gezisi programı

İnegöl'den her yıl çok sayıda mobilyacının talep gösterdiği İtalya Milano'daki "I Saloni" mobilya fuarına yönelik Odamız tarafından 19-22 Nisan 2018 tarihleri arasında ekteki program çerçevesinde sektörel ticaret heyeti düzenlenecektir.

Daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da Yenişehir havaalanından özel uçakla gidilip gelinecek yurt dışı programı için 180 kişilik kontenjan belirlenmiş olup, program katılımcıları %50 oranındaki Ekonomi Bakanlığı tarafından sağlanan destekten peşin olarak faydalanıp indirimli ücret ödeyerek sektörel ticaret heyetine katılım sağlayacaklar.

Ekonomi Bakanlığı tarafından sağlanacak destekten Bakanlık mevzuatı gereği Limited, Anonim, Kollektif ve Komandit Şirket ile Kooperatif statüsündeki firmalar yararlanabilcek olup, bu firmaların ortak ve/veya çalışanlarından en fazla 2 katılımcı desteğe tabi olarak sektörel ticaret heyetine katılım sağlayabilcektir. Şahıs firmaları Ekonomi Bakanlığı desteğinden yararlanamayacaklar.

Sektörel ticaret heyeti programının %50 Ekonomi Bakanlığı destekli kişi başı katılım bedeli 3.031,50 TL, desteksiz kişi başı katılım bedeli ise 5.851,50 TL'dir. Programa katılmak isteyen üyelerimizin en geç 16 Mart 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar ekte yer alan başvuru formları ile Odamıza müracaat etmesi gerekmektedir.

PROGRAM HAKKINDA DETAYLI BİLGİ VE BAŞVURU İŞLEMLERİ İÇİN:
Faruk ÖNER - Uzman
Tel: 0224 714 8260, Dahili: 161

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER VE DETAYLI PROGRAM:
* Başvuru formlarının eksiksiz ve açıklamalar dikkate alınarak doldurulması, kaşeli ve ıslak imzalı olarak ekinde şirket imza sirküleri ile birlikte Odamıza teslim edilmesi gerekmektedir.

Detaylı Program
Katılımcı Başvuru Formu