Ekmek üretiminde, dağıtımında ve satışında çalışanlara Ekmek Hijyen Eğitimi

Bilindiği üzere, Türk Gıda Kodeksi Ekmek ve Ekmek Çeşitleri Tebliği hükümlerine göre ekmek üretimi, dağıtımı ve satışında çalışanlara firmaları tarafından beş yılda bir hijyen eğitimi aldırmaları zorunludur.

Söz konusu tebliğ kapsamında; 25/07/2012 tarihinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında Odamız eğitim vermeye yetkilendirilmiştir.

Bu çerçevede, Odamız üyesi işyerlerinde; ekmek ve ekmek çeşitlerinin üretiminde, dağıtımında ve satışında çalışanların Tebliğ kapsamındaki hijyen eğitimleri 15 Ocak 2019 Salı 13.00-17.00 saatleri arasında birinci grup, talep olması halinde 16 Ocak 2019 Çarşamba 13.00-17.00 saatleri arasında ikinci grup olmak üzere iki grup halinde Odamızda ücretsiz olarak verilecektir. Eğitim sonunda katılımcıların “Hijyen Eğitimi Belgesi” almaya hak kazanabilmeleri için sınava girmeleri ve sınavda 100 üzerinden en az 70 puan almaları gerekmektedir.

Eğitimler kontenjanlı ve sınavlı olacağından eğitime katılmak isteyenlerin 11 Ocak 2019 Cuma günü mesai bitimine kadar aşağıda iletişim bilgileri yer alan Odamız personeline kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Daha önce aynı eğitimi aldığı halde beş yıllık süresi dolanların da yeniden aynı eğitimi almaları zorunludur.

Söz konusu eğitimimize firmanızın ilgili çalışanlarının katılım sağlamasını önemle rica ederiz.

    
Bilgi ve Kayıt İçin:
Faruk ÖNER - Uzman
Tel: 0224 714 8260, dahili: 161

e-Posta Haber Grubu




Site içi arama