Almanya-Münih Yapı ve İnşaat Sektörü Yurt Dışı İş Gezisi

İş Hukuku Semineri

Seminerimiz ücretsizdir.

Dış Ticaret Eğitimi

Eğitim sonunda katılımcılara sertifika verilecektir.

İTSO Üyelerine MYB Sınavı Yapıldı

İkinci el oto ticareti faaliyeti gösteren 41 kişinin katıldığı eğitim ve sınavlar tamamlandı.

Kendini Tanıma Sanatı Semineri

Seminerimize tüm kadın girişimcilerimiz davetlidir.

• Almanya-Münih Yapı ve İnşaat Sektörü Yurt Dışı İş Gezisi

• İş Hukuku Semineri

• Dış Ticaret Eğitimi

• İTSO Üyelerine MYB Sınavı Yapıldı

• Kendini Tanıma Sanatı Semineri

Servis Evrakları
Üye Kayıt Evrakları, Kapasite Raporu Evrakları ve diğer evraklara ve formlara buradan erişebilirsiniz.
Evraklar için tıklayınız
Üyelerimiz
20 Meslek Grubunda bulunan Üyelerimizin iletişim bilgilerini buradan görüntüleyebilirsiniz.
Üyelerimiz için tıklayınız
Odamız Yayınları
İnegöl Dış Ticaret Raporları, Sektör Raporları ve diğer yayınlarımız buradan ulaşabilirsiniz.
Yayınlarımız için tıklayınız
Değerlerimiz
İnegöl Köftesi, İnegöl Mobilyası, İnegöl Ayçekirdeği ve ilçemizin diğer değerlerine buradan ulaşabilirsiniz.Değerlerimiz için tıklayınız

İlgi: TOBB'nin 22.02.2018 tarih ve 3229 sayılı yazısı

İlgide kayıtlı yazıda, Kuveyt Ticaret Müşavirliğimizden alınan bir yazıya atfen, Kuveyt Doğrudan Yatırım Teşvik Otoritesi (KDIPA) tarafından Kuveyt Ticaret Kanunu'nda öngörülen kefalet sistemi ve acente aracılığı ile iş yapmaya istisna sağlamakta olduğu bilgisi verildiği iletilmektedir.

Bu kapsamda, Kuveyt'te iş yapmak isteyen yabancı yatırımcı lar için önemli bir aracı kurum olarak öne çıktığı belirtilmekte olup, Kuveyt Emiri'nin himayelerinde, KDIPA tarafından 20-21 Mart 2018 tarihlerinde, Kuveyt'te yatırım forumu düzenleneceği bildirilmektedir. Söz konusu foruma dünyanın her yerinden birçok katılımcının davet edileceği, forumda Kuveyt'te KDIPA ile iş yapmış yatırımcı firmaların tecrübelerinin aktarılacağı, ülkemizden KDIPA aracılığı ile yatırım yapan firmalarımızca sunum yapılacağı, Kuveyt Hükümetine bağlı iş dünyasına dönük çalışmalar gerçekleştiren tüm kurumların hizmetlerini tanıtacağı, Kuveyt Hükümeti ve Kuveyt'te iş yapmak isteyen iş dünyası (G2B) ve iş çevreleri arasında (B2B) görüşmelerin gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, etkinliklerin 09.00 — 20.00 saatlerini kapsayacağı, akşamları ise sosyal etkinlikler düzenleyerek iş çevrelerinin kaynaşmasının hedeflenmekte olduğu ifade edilmektedir. Söz konusu etkinliğe ilişkin ayrıntılı bilgi ve kayıtların https://kifkdipa.gov.kw/register/ bağlantısından yapılabileceği, kayıt yaptırmayan katılımcıların etkinliklere alınmayacağı ifade edilmektedir.

Aylık Üfe Tüfe Oranları

2018 Üfe Tüfe Oranları Tüik tarafından yayınlanan 2018 Üfe Tüfe Oranlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Online Ödeme

Online Aidat Ödeme Oda aidatlarınızı kredi kartınız ile burayı tıklayarak kolayca ödeyebilirsiniz.

İTSO Tanıtım Filmi

Kalite Politikamız için tıklayınız

Duyurularımızdan Nasıl Haberdar Oluyorsunuz

Memnuniyet Anketi

Odamızın Hizmet Kalitesinden Memnun musunuz?

TOBB İşbirliği Teklifleri