Almanya-Münih Yapı ve İnşaat Sektörü Yurt Dışı İş Gezisi

İş Hukuku Semineri

Seminerimiz ücretsizdir.

Dış Ticaret Eğitimi

Eğitim sonunda katılımcılara sertifika verilecektir.

İTSO Üyelerine MYB Sınavı Yapıldı

İkinci el oto ticareti faaliyeti gösteren 41 kişinin katıldığı eğitim ve sınavlar tamamlandı.

Kendini Tanıma Sanatı Semineri

Seminerimize tüm kadın girişimcilerimiz davetlidir.

• Almanya-Münih Yapı ve İnşaat Sektörü Yurt Dışı İş Gezisi

• İş Hukuku Semineri

• Dış Ticaret Eğitimi

• İTSO Üyelerine MYB Sınavı Yapıldı

• Kendini Tanıma Sanatı Semineri

Servis Evrakları
Üye Kayıt Evrakları, Kapasite Raporu Evrakları ve diğer evraklara ve formlara buradan erişebilirsiniz.
Evraklar için tıklayınız
Üyelerimiz
20 Meslek Grubunda bulunan Üyelerimizin iletişim bilgilerini buradan görüntüleyebilirsiniz.
Üyelerimiz için tıklayınız
Odamız Yayınları
İnegöl Dış Ticaret Raporları, Sektör Raporları ve diğer yayınlarımız buradan ulaşabilirsiniz.
Yayınlarımız için tıklayınız
Değerlerimiz
İnegöl Köftesi, İnegöl Mobilyası, İnegöl Ayçekirdeği ve ilçemizin diğer değerlerine buradan ulaşabilirsiniz.Değerlerimiz için tıklayınız

İlgi: TOBB'nin 22.02.2018 tarih ve 3240 sayılı yazısı

İlgide kayıtlı yazıda; İhraç ürünlerin ambalajlanmasında kullanılan ahşap malzemelerin uluslararası mevzuata uygun olmaması nedeniyle 2018 yılı Ocak ayında 7 adet bildirim alındığı belirtilerek, bu bildirimlerin büyük bir kısmının bitkisel veya hayvansal ürünler dışındaki ürünlerin ihracatında kullanılan ahşap ambalaj malzemeleri için olduğu ifade edilmektedir.

ihracatta kullanılan ahşap ambalaj malzemelerinin 27.05.2015 tarihli ve 29368 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan "Ahşap Ambalaj Malzemelerinin Isıl işleme Tabi Tutulması ve İşaretlenmesine Dair Yönetmelik" hükümlerine göre işleme tabi tutulmuş ve uluslararası mevzuat gerekliliklerine göre (ISPM15) işaretlenmiş olması gerektiği hatırlatılmaktadır.

Avrupa Birliği (AB) ve diğer ülkelerden alınan bu bildirimlerin elektronik sistem üzerinden diğer ülkeler tarafından da görülebildiği, bu nedenle ülkemizin bu alandaki imajının zedelendiği vurgulanmaktadır.

AB üyesi veya diğer ülkeler tarafından ülkemiz menşeli ürünlere ilave tedbirler getirilmemesini teminen, ihracatta kullanılan ahşap ambalaj malzemelerinin uluslararası mevzuata uygun olması için azami itina gösterilmesi gerekmektedir.

Aylık Üfe Tüfe Oranları

2018 Üfe Tüfe Oranları Tüik tarafından yayınlanan 2018 Üfe Tüfe Oranlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Online Ödeme

Online Aidat Ödeme Oda aidatlarınızı kredi kartınız ile burayı tıklayarak kolayca ödeyebilirsiniz.

İTSO Tanıtım Filmi

Kalite Politikamız için tıklayınız

Duyurularımızdan Nasıl Haberdar Oluyorsunuz

Memnuniyet Anketi

Odamızın Hizmet Kalitesinden Memnun musunuz?

TOBB İşbirliği Teklifleri