Almanya-Münih Yapı ve İnşaat Sektörü Yurt Dışı İş Gezisi

İş Hukuku Semineri

Seminerimiz ücretsizdir.

Dış Ticaret Eğitimi

Eğitim sonunda katılımcılara sertifika verilecektir.

İTSO Üyelerine MYB Sınavı Yapıldı

İkinci el oto ticareti faaliyeti gösteren 41 kişinin katıldığı eğitim ve sınavlar tamamlandı.

Kendini Tanıma Sanatı Semineri

Seminerimize tüm kadın girişimcilerimiz davetlidir.

• Almanya-Münih Yapı ve İnşaat Sektörü Yurt Dışı İş Gezisi

• İş Hukuku Semineri

• Dış Ticaret Eğitimi

• İTSO Üyelerine MYB Sınavı Yapıldı

• Kendini Tanıma Sanatı Semineri

Servis Evrakları
Üye Kayıt Evrakları, Kapasite Raporu Evrakları ve diğer evraklara ve formlara buradan erişebilirsiniz.
Evraklar için tıklayınız
Üyelerimiz
20 Meslek Grubunda bulunan Üyelerimizin iletişim bilgilerini buradan görüntüleyebilirsiniz.
Üyelerimiz için tıklayınız
Odamız Yayınları
İnegöl Dış Ticaret Raporları, Sektör Raporları ve diğer yayınlarımız buradan ulaşabilirsiniz.
Yayınlarımız için tıklayınız
Değerlerimiz
İnegöl Köftesi, İnegöl Mobilyası, İnegöl Ayçekirdeği ve ilçemizin diğer değerlerine buradan ulaşabilirsiniz.Değerlerimiz için tıklayınız

İlgi: TOBB'nin 02.03.2018 tarih ve 3630 sayılı yazısı

İlgide kayıtlı yazıda; Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın koordinasyonunda ilgili kurumların iştiraki ile A.TR Dolaşım belgeleri ile menşe ispat belgelerinin ihracatçı firmalar veya temsil ettikleri firmalar adına gümrük müşavirleri tarafından elektronik ortamda düzenlenmesi ve bu belgelerin Odalar ile Birliklerce onaylanması yönünde bir çalışma başlatıldığı belirtilmiştir.

Menşe ve Dolaşım Belgeleri Otomasyon Sistemi'nin herhangi bir nitelikli elektronik sertifika sağlayıcıdan alınmış geçerli bir elektronik imza ile çalışacağı belirtilerek Odamız da menşe ve dolaşım belgeleri satış ve onay işlemini yapan ilgili personele ait elektronik imzanın Şubat 2018 sonuna kadar temin edilmesi gerektiği vurgulanmıştır.

Bu defa, ihracatçı firmaların veya temsil ettikleri firmalar adına gümrük müşavirlerinin ilgili personelinin bahse konu belgeleri Menşe ve Dolaşım Belgeleri Otomasyon Sistemi üzerinden satın alıp, anılan sistem üzerinden düzenleyebilmeleri amacıyla herhangi bir nitelikli elektronik sertifika sağlayıcısından alınmış geçerli bir elektronik imzayı mümkün olan en kısa zamanda temin etmeleri gerekmektedir.

Aylık Üfe Tüfe Oranları

2018 Üfe Tüfe Oranları Tüik tarafından yayınlanan 2018 Üfe Tüfe Oranlarına buradan ulaşabilirsiniz.

Online Ödeme

Online Aidat Ödeme Oda aidatlarınızı kredi kartınız ile burayı tıklayarak kolayca ödeyebilirsiniz.

İTSO Tanıtım Filmi

Kalite Politikamız için tıklayınız

Duyurularımızdan Nasıl Haberdar Oluyorsunuz

Memnuniyet Anketi

Odamızın Hizmet Kalitesinden Memnun musunuz?

TOBB İşbirliği Teklifleri