İlgi: TOBB'nin 30.05.2018 tarih ve 8279 sayılı yazısı

İlgide kayıtlı yazıda, Asya Pasifik bölgesi ile ticari ve ekonomik ilişkilerimizin geliştirilmesi amacıyla 2009 yılında Asya Pasifik Ticaret ve Sanayi Odaları Konfederasyonu'na (CACCI) üye olmuştur. Birlik Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu 2014 yılında CACCI Başkan Yardımcılığı görevine seçilmiş ve halen bu görevi yürütmektedir. Ulusal ticaret ve sanayi odaları ile ticaret dernekleri ve firmalardan oluşan CACCI, ticareti, yatırımları ve iş dünyasının bölgedeki rolünü arttırarak, bölgesel ekonomik büyümeyi sağlamak amacıyla faaliyet göstermektedir.

Asya - Pasifık Genç Girişimciler Ödülü, CACCI Genç Girişimciler Grubu (YEGAP) tarafından yürütülen bir proje olup, iş yaptıkları alanlarda ve ülkelerindeki sosyal sorumluluğu ön plana çıkarmayı hedefleyen genç girişimcilerin başarılarını tespit etmek amacını taşımaktadır.

Bu çerçevede, 7. Asya-Pasifik Genç Girişimci Ödülünün, 23-24 Kasım 2018 tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek olan 32. CACCI Konferansı esnasında kazananlara verilmesi öngörülmektedir.

Söz konusu ödül ile ilgili detaylı bilgi ve katılımcı formuna TOBB web sitesi (www.tobb.org.tr) sağ panelinde "Hizmetler" başlığı altındaki "Uluslararası İş İmkanları/Diğer Duyurular" bölümünden ulaşılabilir.

"7. Asya-Pasifik Genç Girişimci Ödülü"ne aday olmak isteyenlerin, verilen web sitesinde yer alan başvuru formunu doldurarak en geç 25 Haziran 2018 tarihine kadar TOBB'ne (e-posta: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. ) iletmesi gerekmektedir.