• 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlama Programları
  • KOSGEB Yeşil Sanayi ve Enerji Verimliliği Destekleri Bilgilendirme Semineri
  • Tüm Haberler
8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlama Programları

Dünya Kadınlar Günü kutlamaları kapsamında, kadınlarımızın çalışma hayatında daha fazla yer alarak öne çıkmaları ve bu konuda farkındalık oluşturmak amacıyla 8 Mart 2024 Cuma günü İnegöl Ticaret ..

Mobilya Sektöründe Mesleki Yeterlilik Belgesi Zorunluluğu Semineri

5544 sayılı MYK Kanunu kapsamında Ahşap Mobilya İmalatçısı ve Mobilya Döşemeciliği mesleklerinde de zorunlu hale getirilen Mesleki Yeterlilik Belgesi için Odamızda 7 Mart 2024 Perşembe günü, saat 14:0..

Ahşap Mobilya İmalatçısı ve Mobilya Döşemeciliği Mesleki Yeterlilik Belgesi

5544 sayılı MYK Kanunu kapsamında Ahşap Mobilya İmalatçısı ve Mobilya Döşemeciliği mesleklerinde de zorunlu hale getirilen Mesleki Yeterlilik Belgesi için Odamızda Mesleki Yeterlilik Sınav kayıtl..

Uygulamalı Dış Ticaret Uzmanlık Eğitimi

Odamız tarafından üyelerimizin dış ticaret personeline ve dış ticaret konusunda yetiştirilmek istenilen personellerine yönelik 07 - 29 Şubat 2024 tarihleri arasında Odamız Konferans Salonunda 64 ..

Müşteri İlişkileri Yönetimi Semineri

09 Şubat 2024 Cuma günü saat 14.00’da Odamız konferans salonunda Müşteri İlişkileri Yönetimi konulu ücretsiz seminer düzenlenecektir. Bu seminer, katılımcıların vizyoner bakış açısı ile müşteri ..

Mobilya Sektörünün Geleceği Emin Ellerde

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Hüseyin Özdemir, Hacı Sevim Yıldız Mobilya ve İç Mekân Tasarımı Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Tematik Lise)’nin, İnegöl mobilya sekt..

Fiyat Etiketi Yönetmeliği Değişikliğine İlişkin Ayrıntılar

Bilindiği üzere 19/12/2023 tarihli ve 32404 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan Fiyat Etiketi Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ile Fiyat Eti..

KOSGEB Yeşil Sanayi ve Enerji Verimliliği Destekleri Bilgilendirme Semineri

KOSGEB’in “Yeşil Sanayi Destek Programı” ve “KOBİ Enerji Verimliliği Destek Programı” hakkında Odamız üyelerine yönelik 17.01.2023 Çarşamba günü saat 14:00’de Odamı..

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlama Programları

ONLİNE İŞLEMLER
AYLIK ÜFE/TÜFE ORANLARI

Tüik tarafından yayınlanan 2022 Üfe Tüfe Oranlarına buradan ulaşabilirsiniz.

2022 Üfe Tüfe Oranları
EKONOMİDE BUGÜN

İç ve dış piyasa verilerini, ekonomi istatistiklerini güncel olarak takip edin.

Ekonomide Bugün